Mi a véleményetek az alakomról? (kép lent)
2011. ápr. 16. 21:03
11/23 anonim válasza:
10/8-9 között valahol
16 éves talán
13/23 anonim válasza:
láb 9,8
többi 7,4
16-17körül vagy én 18vagyok F
14/23 anonim válasza:
Az a serpenyő király!:-)
Milyen funkciót tölt be a fürdöszobában?
15/23 anonim válasza:
Ügyes tini vagy te is hogy kipakolod a melled a netre szinte semmiben. Büszkék lehetnek rád.
16/23 anonim válasza:
a melled és a lábaid oké, viszont a csípő-derék rész nem igazán. elég fiús, mert nincs meg az a nőies kontraszt, ami formát ad a testednek (csípő szélesebb, derék vékonyabb)
17/23 anonim válasza:
egy kis hasizom kéne, meg egy megfelelő méretű melltartó (nem attól leszel szép és szexi ha feltolod őket a nyakadba..) a lábad is elég szép de látszik azon is hogy sportolni kéne egy kicsit..
összességében 10/7 és 16 körül lehetsz..
21/L
18/23 anonim válasza:
hasból fogyhatnál..
átlagos, lottyedt egy kicsit.
19/23 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel..:) Egy kis sportolás tényleg nem ártana hogy kihozza a nőies alakodat.Pár év múlva rendben lesz mindened.
Egyébként dugható vagy...:D
20/23 anonim válasza:
Nekem felső test alapján olyan 25-30-nak tűntél A lábad alapján meg 15-16.Lenne mit formálni rajtad,főleg a felsőtesteden,de a képek elég előnytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!