Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » -Ha már mindenki ezt kérdezi,...

-Ha már mindenki ezt kérdezi, akkor énis 8) - Milyen az alakom?

Figyelt kérdés

1. hány pontot kapnék rá?

2. mit hangsúlyozzak/takarjak az öltözködéssel?

3. mennyit kellene fogyni még?

//még annyit, hogy nem önigazolást keresek h ohh de szépvagy *.* és nem az egóm jöttem növelni, elég sokat fogytam, így teljesen összezavarodott az énképem és nemtudom hova tenni magam//

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 16. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8 pont összességében

-1 azért, mert fej nélkül nem tudok semmit mondani az alakra

-1 azért, mert lehet rajta formásítani, de ha engem kérdezel, már így is nagyon szexi

De amúgy nem rossz, szépen nézel ki ;) Meg nem is értek az ilyen értékelésekhez. Ammm... nem volt rajtad valami szorosabb öv a második kép elkészítése előtt? (olyan, mintha lenne egy csík rajtad)

2011. ápr. 19. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:

1.7/10

2.a lábadat szerintem se mutogasd nagyon, de a többit hangsúlyozhatod nyugodtan.

3. Szerintem még vagy 3 kilót fogyhatnál nyugodtan hogy tökéletes legyen. (tudom hogy nem kell mindenkinek vékonynak és tökéletesnek lennie, de szerintem ha valakinek ennyi fogyás belefér, akkor tegye meg...)

És sportolj sokat, mert bár jó az alakod, még nem vagy feszes, ami ilyen fogyás után természetes.

Hajrá! :)

2011. ápr. 19. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
has,comb,fenék...ha erre kicsit tornázol még(nem fogyni) max hetente 2 szer akkor azt mondom hogy jó :)igy se rossz, de ezek szerint nem vagy megelégedve magaddal még...azért irtam ezt. de sztem ez a 3 rész amit minden lány formálni szeretne, hiába tökéletes egyeseknél...
2011. ápr. 19. 15:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Szép alakod van, gratulálok a fogyáshoz. Ha fogyni akarsz még, akkor max. 2-3 kg-t fogyj, többet ne és izmosíts!
2011. ápr. 19. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem sportolj, főleg bicikli meg futás, de a hasadra is, és úgy tökéletes. most egy kicsit plöttyedt dde amúgy azért karcsú vagy meg minden,d
2011. ápr. 20. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:
nemrossz...habár én vékonyabb alkat vagyok és ez tetszik nekem...lehet hogy még fogyhatnál 3-4 kilót és úgy izmosodni.. ez bejött mindenkinek :D ja és hasra is próbálj rágyúrni :P L/19
2011. júl. 7. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy! :) 10/10! :)
2012. júl. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!