Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nemsokára középiskolás leszek...

Orsika961121 kérdése:

Nemsokára középiskolás leszek de ált. Iskolában sokat csúfoltak h sovány vagyok. A hízókúra nem segített. Miért nem tudom elfogadni magam? Régen nem érdekelt de egyre jobban elhitették velem h ronda vagyok. Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
Félek h középiskolában is csúfolni fognak.
2011. ápr. 15. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz mások véleményével!

De ha egy kicsit te is "hízni" szeretnél, akkor nem a hízókúrát (chips, sült krumpli, zsírban tocsogó húsok..) ajánlom, hanem inkább igyál sok tejet, egyél joghurtokat, tejtermékeket, és izom fog a hasadra kerülni!

14/l*

2011. ápr. 18. 21:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. ápr. 21. 18:27
 13/15 Izééékeh11 ***** válasza:

én még örülnék is a helyedben :O én meg ök hájjas vagyok,162 cm és 46 kg :SS

13L

2011. jún. 8. 16:07
 14/15 anonim válasza:
Én is nagyon vékony vagyok,altalanosba nagyon sokat csufoltak emiatt.Regebben nagyon sokat ettem es en se tudtam hízni aztan annyira nem tudtam elfogadni magam hogy ebbe bele betegedtem lelkileg es refluxos lettem.Es most meg mar az eves megy nehezen ugye emiatt a betegseg miatt mert nincs etvagyam.Szoval ezt csak tanulsagkent írtam le hogy tenyleg ne erdekeljen senki véleménye es probald meg jol erezni magad a borodben. Hidd el kitartassal sikerulni fog!:)
2020. máj. 12. 18:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Köszönöm a válaszod, és sajnálom, hogy refluxos lettél. Refluxos diétával nagyon jól karban tartható, és ajánlom az ukko teát refluxra, és a Schüßler sókról is jókat hallottam. Én is az vagyok sajnos, legalábbis sejtem, mert sokat puffadok, reggelente úgy ébredek, hogy ki van száradva a szám, fáj a torkom, és sokat büfögök, és mellette még pajzsmirigy túlműködésem is van. Már el telt 9 év azóta, hogy feltettem ezt a kérdést, úgyhogy már bőven túl vagyok azon a fránya középiskolán, nem volt egy leányálom, számítottam is rá, és sok mindent nem tudtam úgy csinálni, mint akartam, de a legjobb, ha az ember tényleg nem törődik másokkal, és ha kell kiáll magáért, amit akkor nem tudtam még megtenni, de most 25 éves fejjel már sok mindent másképp csinálnék. :) de hát c'est la vie. :)

2021. márc. 15. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!