Nemsokára középiskolás leszek de ált. Iskolában sokat csúfoltak h sovány vagyok. A hízókúra nem segített. Miért nem tudom elfogadni magam? Régen nem érdekelt de egyre jobban elhitették velem h ronda vagyok. Nem tudom mit tegyek.
Ne foglalkozz mások véleményével!
De ha egy kicsit te is "hízni" szeretnél, akkor nem a hízókúrát (chips, sült krumpli, zsírban tocsogó húsok..) ajánlom, hanem inkább igyál sok tejet, egyél joghurtokat, tejtermékeket, és izom fog a hasadra kerülni!
14/l*
én még örülnék is a helyedben :O én meg ök hájjas vagyok,162 cm és 46 kg :SS
13L
Utolsó válaszoló!
Köszönöm a válaszod, és sajnálom, hogy refluxos lettél. Refluxos diétával nagyon jól karban tartható, és ajánlom az ukko teát refluxra, és a Schüßler sókról is jókat hallottam. Én is az vagyok sajnos, legalábbis sejtem, mert sokat puffadok, reggelente úgy ébredek, hogy ki van száradva a szám, fáj a torkom, és sokat büfögök, és mellette még pajzsmirigy túlműködésem is van. Már el telt 9 év azóta, hogy feltettem ezt a kérdést, úgyhogy már bőven túl vagyok azon a fránya középiskolán, nem volt egy leányálom, számítottam is rá, és sok mindent nem tudtam úgy csinálni, mint akartam, de a legjobb, ha az ember tényleg nem törődik másokkal, és ha kell kiáll magáért, amit akkor nem tudtam még megtenni, de most 25 éves fejjel már sok mindent másképp csinálnék. :) de hát c'est la vie. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!