Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez szerintetek jó hízókúra?...

Ez szerintetek jó hízókúra? Vagy kevés?

Figyelt kérdés

166 cm vagyok és 50 kiló..szeretnék olyan 5-6 kilót hízni..nem vagyok most sem sovány, mindenki mondja ne akarjak hízni mert így pont jó..de én szeretnék husisabb lenni. na szóval elmondom mit állítottam össze, és légyszi írjatok, hogy szerintetek ez jó e:D

reggeli: 2 banán, 1 zsemle,és egy alma.

tízórai: 2 szelet szalámis kenyér majonézzel, és fél tábla csoki.

ebéd: amit épp főz anyu, de mostanában mondtam neki, olyanokat csináljon amiben hús van( ma sülthúst fogok enni)

uzsi: 1 adag tömegnövelő( 850 kcal van 1 adagban), és megint fél tábla csoki.

vacsora: mégegyszer eszek az ebédből jó sokat, 1 banán, és megint 1 adag tömegnövelő.

szerintetek így 1 max 2 hónap alatt feljöhet 5 kiló?

2010. dec. 4. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ja, 5 kg háj....kezdj inkább sportolni és a napi tábla csokit cseréld le jó sok zöldségre és gyümölcsre + húsra, hüvelyesekre, tejtermékre
2010. dec. 4. 10:11
 2/6 A kérdező kommentje:
jolvan:Dköszi:)
2010. dec. 4. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem is mozogj picit,attól éhesebb is leszel és többet eszel.ettől az étrendtől csak hájas leszel, ami nem annyira szexi.és eléggé meg is unnád, ha 2 hónapig ezt ennéd minden nap.a 2.héten már tuti, h egy falat se menne le a torkodon...
2010. dec. 4. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:

jajj! megint te vagy a tömegnövelős lány :D a sport és mozgás kategóriából.

ott már hosszan kifejtettem, most nem fogom.

reggeli előtt éhgyomorra igyad az első adag tömegnövelőt, majd utána a szilárd kaja fél-egy órával.

2010. dec. 4. 11:03
 5/6 A kérdező kommentje:
hmm?:Dén még nem írtam ide semmilyen kérdést:Oez az első.
2010. dec. 4. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
hmm látom már:Dde ő 165 cm énmeg 166:Dde szinte a klónom xD és 850 kcal-es tömegnövelőt szed xD MILYEN KICSI A VILÁG:D:D
2010. dec. 4. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!