Hogyan lehetnék fotogénebb?
nah szoval az lenne a kérdésem, h nagyon gáz az összes képem...
és kajak soha nem készül rolam jo kép... vajon mit csináljak, h lehessenek jo képeim???
köszi a segitséget:)
meg kell találni melyek az előnyösebb arckifejezéseid, profilod. Ugyanis nem egyforma az ember két profilja, fotózd lemindketőt és meglátod!
Tükörben tudod gyakorolni hogy a széles mosoly áll jobban vagy a visszafogottabb, elulról vagy totál szemből kell nézned a kamerába ha fotóznak.
És hát a smink, az is számít.
De olyan is van aki akármit csinál, nem lesz fotogén, max kicsit javíthat a helyzeten ha kitapasztalja melyek az előnyösebb mosolya, profilja, nézése, stb.
nyugi, én is fullgáz vagyok minden képen :( egyébként régebben gyűlöltem ha fotóznak, mindig menekültem a gép elől, néha készült rólam 1-2 kép, persze baromi gázak. ma meg úgy vagyok vele, hogy ha vki fotózni akar, tegye. a nagy számok törvénye alapján több képből esélyesebb, hogy legyen pár jó :D és azóta van is 2-3 kép, ami nagyon tetszik magamról.
nekem az is segített, hogy azt mondták, ne csak nézzek a gépbe, hanem képzeljek el egy történetet, hogy miért mosolygok, stb.. így kicsit természetesebb lesz.
aztán mi a jó kép rólad? én mai napig nem tudom eldönteni. egy buli után mikor nézzük a képeket a barátom mindig azokról áradozik, amit én gondolkodás nélkül törölnék, amire meg azt mondom, h végre egy jó, arra meg húzza a száját :D
szerintem csinálj magadról egy csomó képet úgy, ahogy az előttem lévő írta, mindenféle szögből, aztán értékeljétek ki a barátnőiddel :) (azért mondd meg nekik, hogy legyenek kíméletlenül őszinték :D) így tuti ki tudjátok találni, hogy kell a fényképezőbe nézned, hogy jó legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!