Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miként lehetnék fotogénebb?

Miként lehetnék fotogénebb?

Figyelt kérdés

Szépnek mondanak, de ha fényképeznek, akkor rögtön leblokkolok, és komorrá válik az arcom. Még akkor is, ha nagyon jó a hangulatom. Mit tehetnék ez ellen? Hogyan lehetnék olyan a fotókon, mint a való életben?

21/L

2009. dec. 3. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy fényképen sokkal kritikusabban nézi magát mindenki szerintem. Lehet hogy azokon a képeken nem is nézel ki rosszul, csak te látod túl kritikusan a dolgokat. Nézz úgy a fényképezőbe mintha el akarnád csábítani azt, aki mögötte áll. Az is sokat segíthet ha a tükör előtt "gyakorolsz", mert látod magad és el tudod dönteni, hogy az adott mimika számodra kedvező vagy sem.

Remélem tudtam segíteni. :)

2009. dec. 3. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
a tükör másképet mutatmint ha lefényképezed magad _:)
2009. dec. 3. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
hétvégén voltam fotózáson, és ellenkezője volt a probléma :D Nem tudtam egy komor és komoly képet lőni, mert a hölgy annyira aranyos és mosolygós volt(jó képek születtek így is). Szerintem az fontos lenne egy kis gyakorlás egy ismerős személyében. Nem mindenki szeret mosolyogni őszintén egy idegennek. Menjetek el egy helyre és készítsen rólad több képet, majd beszéljétek meg, hogy minkellene változtatni. Egy jótanács: a partnernek legyen jó beszélőkéje, nagyon sokat tud segíteni, hogy ha picit elvonja a figyelmedet, felold, és nevettet stb. Hajrá
2009. dec. 3. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Sokat segítettetek!:)
2009. dec. 4. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!