Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek én nekem kell...

Szerintetek én nekem kell változni, vagy nekik?

Figyelt kérdés
Én vagyok az osztályom középpontja("királynője"). Tök jól megvoltam a lányokkal is, de ebben az évben már kibeszélnek és nem mindenkit érdekelek... Próbáltam beszélgetni velük,de áhh...
2011. ápr. 10. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Magyarul akkor ezek felszínbarátok voltak.

Én nem vagyok az osztály "királynője", inkább a saját kis társaságommal elvagyok, de bennük nem kellett még csalódnom.

2011. ápr. 10. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem neked kéne hamár "királynőnek" tartod magad.-.-" Vagy lehet , hogy egy kissé beképzelt vagy és nagyra tartod magad. De amúgy ezt így, hogy nem vagyunk ott nehéz megmondani, hogy kinek kéne változnia. Az is lehet, hogy irigyek rád. De szerintem inkább neked kéne egy kicsit változnod.
2011. ápr. 10. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is neked,mivel vagy "te" és vannak "ők".Szóval elég nehéz lenne NEKIK megváltozni mint NEKED: D

Lehet,hogy unnak már vagy irigyek...ezt így tényleg nem lehet megmondani.Picit próbálj meg legalább egy nap máshogyan viselkedni és nézd meg,hogy hogy reagálnak majd.

2011. ápr. 10. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát... ők vannak többet egy véleményen... nem kizárt, hogy nekik van igazuk... de ha nem, akkor is: gyanúsan csak te lógsz ki a sorból. Ha neked nem tetszik, változtass. Ők elvannak így is, nem ők írogatnak ide kérdést...
2011. ápr. 10. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pont azért mert királynőnek tartod magad!
2011. ápr. 10. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez az a szitu, mikor az 'alattvalók' fellázadnak a 'méhkirálynő' ellen. Vagy törődj bele, vagy harcold ki újra az elismerésüket.
2011. ápr. 10. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:

kedves királynő...leszavaztak téged, és jobban jársz, ha megváltozol!

chh...szánalom milyen kis beképzelt emberek vannak..."én vagyok az osztály középpontja, a királynő"... hát igen egyértelmű hogy meg kell változnod, vagy ha nem akarsz lehetsz a volt királynő a beképzelt senki xD kicsit el vagy szállva magadtól nem gondolod?

és nem mindenkit érdekelsz...uhh bele ne halj te kis szegény... -.-"

2011. ápr. 10. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:

meguntak...

amúgy a király ki volt?

2011. ápr. 10. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Királynő? :DDD És nem mindenkit érdekelsz? Hol élsz te, álomvölgyben az én pici pónim földjén? Már ne haragudj, de senki se lehet szimpatikus mindenkinek, és nem is várhatod el tőlük, hogy kedveljenek ezzel a hatalmas pofával. Amúgy általános suliba nekem is volt ilyen osztálytársam, mára meghízott és ráadásul munkanélküli is...

25N

2011. ápr. 10. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki ilyet le tud magáról írni mint a kezdő sorod, ne csodálkozzon ha nincsenek igazi barátai. Ilyen hozzállással nem is lesznek. Ne királynő akarj lenni, hanem egyszerű jóbarát. Vegyél vissza magadból, akkor talán ők is vissza vesznek téged.
2011. ápr. 10. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!