Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 70/B-s mell nagyon kicsi?

70/B-s mell nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
Még a 70/B-t is csak pont hogy kitöltöm. Ez nagyon kicsinek, csúnyának, visszataszítónak számít?
2011. ápr. 9. 15:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tudom, régi kérdés, de a többieknek is írom.

Nyugi, nekem még mindig növésben van a mellem, pedig 24 éves vagyok. 17 évesen nekem is akkora volt, mint neked, most meg már buggyan ki a B-s kosárból, csak az a baj, hogy a C-s viszont még túl nagy. Mondjuk, én későn érő típus vagyok, először csak 15 és fél évesen menstruáltam. Most is növekedésben van a mellem, úgy fáj, majd' leszakad, és nem tudom elképzelni, hogy hogy nőhet ennyi idősen. :D Mondjuk, fiatalabbnak nézek ki vagy 2-3 évvel, biztos ilyen a genetikám. :) Sőt, mondok még valamit. A mellbimbóim is megnőttek mostanában, vagyis a jobb már nagyobb volt kicsit, mint a bal, és most a bal is utolérte a másikat. Innen tudom, hogy nálam még tart a pubertás. :Đ Úgyhogy nincs aranyszabály a mell növekedésére.

24/L

2015. júl. 14. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!