Szerintetek nem kicsi a 80 B mell? (14 vagyok)
kicsinek kicsi, na és akkor mivan? nem mindenki a nagy melleket szereti, addig örülj amig nem húz a földre a melled és még nem fáj a hátad tőle. én nagyon vékony vagyok és hatalmasak a melleim, szép meg minden de nagyon megszenvedek vele, jobban örülnék egy akkorának mint neked van:) fogadd el magad, még fiatal vagy biztos nőni fog még.
19L
hát a 75/A-nál nagyobb:D:D:D
22L
ez tök normális méret:D én(fazontól és számozástól függően) 75-80 A/B-t szoktam hordani,az osztályba pedig hiába vagyok a legfiatalabb lány,a többieknek 70,75 /A vagy 70/AA a méretük,csak felpush up-olják hogy nagyobbnak tűnjön....egy csomó csajnak felpush upolva tűnik akkorának mint az enyém egy sima melltartóban,amiben nincs,vagy csak minimális(max 0,5cm-s)szivacs van:DxD úgyhogy egyelőre meg vagyok elégedve a mérettel,azért még szerintem nőni fog,de nem akarok nagyon nagy melleket,mert akkor lógna,és fájna a hátam...úgyhogy ez még sztem egy tök jó méret:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!