Lányok mi a baj a külsőmmel őszintén? Min kéne esetleg változtatnom?
Sajnos azt veszem észre, hogy külsőre nemigazán jövök be a nők 99%-ának durván. :S
Mi a gáz szerintetek?
A 2 oldalt 3mm-esre felnyírt haj?
Már kifogytam az ötletekből.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv. Laci
ja bocsesz kort nem írtam..:)
19/L
Ez nemigaz, hogy csak magammal, itt a topicban mivel ezzel kapcsolatban tettem fel kérdést, ezért ITT persze magammal foglalkozom ilyen téren. :)
Amúgy meg meg se néznek engem a nők sem sehol, én ezzel kapcsolatban kértem segítséget. :D
Észre se vesznek átnéznek rajtam, beszélgetek velük akkor is látom szemükben, hogy úgy átnéznek rajtam, mintha észre sem vennének. Szóval ELSŐ RÁNÉZÉSRE hogy lehet ez, hogy élőben egy nő sem vesz észre? :S
Szia Laci, itt az "anyuka"! :)
Nehéz ez a dolog szerintem... tudod lehet, hogy nem is veled van a baj, hanem a világgal, az emberekkel... manapság annyira rohanás van, senki nem törődik senkivel, semmivel... na jó ennyire talán nincs így... igazából nem is tudom, hogy fogalmazzak... :)
Lehet, hogy félnek az emberek utcán ismerkedni...
A külsőd, egy fénykép alapján csak annyit tudnak az emberek leszűrni, mennyire vagy szimpatikus... de most ezt én, vagy itt a válaszolók, ne tudhatjuk, hogy viselkedsz, milyen a kisugárzásod... ezért nehéz így válaszolni... lehet, hogy nagyon ragaszkodsz már egy komoly, tartós kapcsolathoz és egy sugárzik rólad, amit lehet, hogy megéreznek a nők... és megijednek? Bár ez inkább férfiaknál fordul elő.. :)
Azt javasolnám, ha van egy vagy több kedves női kollegád vagy ismerősőd, őket kérdezd ki, hogy mit gondolnak rólad, a viselkedésedről, külső szemmel mit látnak, és kellene-e valamin változtatnod?
Sok sikert! :)
Az a baj elfogultak az ismerősök gondolom, meg ők azt mondják semmi gond nincs velem.
De általában azt mondják kisfiús arcom van. Én nem érzem annyira, hogy az lenne. De ez lehet hátrány őszintén?
Igen, kicsit kisfiús arcod van. De aki erről ítél, az már rossz. Úgyhogy ilyennel nem is érdemes kezdeni, ne bánd.
Nekem egyébként bejön a kisfiús arc... :)
Manapság nagyon nagy tér jutott a külsőségeknek és lehet, hogy beképzeltnek hisznek téged...
Lehet, hogy félnek tőled a nők?
Tényleg nem tudom, mi lehet a baj... tényleg nehéz csak egy kép meg a válaszaid alapján ítélni, mert ezek alapján szimpatikusnak tűnsz..... ha legközelebb van egy ilyen eset, hogy elutasítást kapsz, kérdzed meg mi az oka... bár már biztos megtetted... Milyen választ kaptál?
Előző vagyok megint és az "anyuka", ezt lehagytam. :)))
Plusz tanácsként, mert visszaolvastam a válaszaidat: ezeket, hogy: "vok", "szal" és társai kérlek felejtsd el! :)
Azt mondod, ezeket a kifejezéseket korombeli nőknél se nagyon használjam? :)
Általában mikor megkérdezem mi az oka, azt mondják jól nézek ki de mégse vagyok az esetük. És amikor kérdezem miért nem, azt mondják nem tudják megfogalmazni...LOOOL!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!