Lányok mi a baj a külsőmmel őszintén? Min kéne esetleg változtatnom?
Sajnos azt veszem észre, hogy külsőre nemigazán jövök be a nők 99%-ának durván. :S
Mi a gáz szerintetek?
A 2 oldalt 3mm-esre felnyírt haj?
Már kifogytam az ötletekből.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv. Laci
Oksa! :D :D :D
Nekem is így tetszik a séróm, ahogy most van. ;)
Bár lehet tényleg sok komolyabb csajnak ( 22-25 évesnek is ) emosok jönnének be többségben? :D
A leírás alapján azt hittem, hogy megint egy csúnyácskább srác akar itt egy kis önbizalmat szerezni, aztán megnyitottam a képedet. Először azt hittem valami poén, mert szerintem nagyon jóképű vagy...aztán arra gondoltam, hogy egy ilyen helyes srác hogy a fenébe nem tud összeszedni senkit...lehet a hozzáállásod miatt? vagy a jellemed nem tetszik nekik? fene se tudja...
Ha leszólítanál engem, biztos megadnám a számom..persze az még nem jelenti azt, hogy mihelyst elkezdünk ismerkedni, nem válsz a szememben "inkább nem"-é.
22
na ide figyelj teeeee....nincs semmi baj veled:) nem is tudom, honnan vetted ezt...:)
tök helyes vagy:) sztem külsőleg nem kéne változtatnod, jól áll minden...az meg, hogy úgy érzed nem jössz be a lányoknak, lehet hogy csak te gondolod így...tuti van tök sok lány, akinek tetszel, csak te nem tudod, mert azok a lányok lehet, hogy nem mutatják ki, mert pl. nem olyan kezdeményezők:)
ha meg "vagány" vagy, akkor főleg no problém:)
vagy próbálj meg egy kicsit felvenni az "udvarias" stílust, hátha az jobban bejön a lányoknak, mondjuk mindenkinek más jön be...nem tudom:D
remélem segítettem:)
Most nem azért, de rákattintottam az üzenőfaladra, ahol ott van, hogy hétfő óta nem vagy kapcsolatban... akkor most mi is a gond igazából? Hogy azóta nincs senkid, vagy mi? Szerintem teljesen rendben vagy amúgy, úgyhogy ha lekoptatnak, az biztos nem a külsőd miatt van.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!