Lányok mi a baj a külsőmmel őszintén? Min kéne esetleg változtatnom?
Sajnos azt veszem észre, hogy külsőre nemigazán jövök be a nők 99%-ának durván. :S
Mi a gáz szerintetek?
A 2 oldalt 3mm-esre felnyírt haj?
Már kifogytam az ötletekből.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv. Laci
Jól nézel ki, nyugi.
A hosszabb hajú pasik...hááát...exem hosszú hajú volt, de esküszöm soha nem láttam még ilyen beképzelt, öntelt pöcöt mint ő. :D Kényesebb volt a hajára mint én, pedig az én hajam is hosszú és ápolt. Volt vagy 20 féle kence-fice a sérójára, naponta mosta, legalább 20* megfésülte egy nap, és elvárta, hogy dícsérgessem, mert olyan szééép. Megjegyzem, a feje közepén meg kopaszodott, szóval el lehet képzelni... :D
Szóval a lényeg, hogy nagyon kis helyes srác vagy és bár én az idősebb pasikat kedvelem, Téged azért előnyben részesítenélek ;-)
22/L.
Lehet, h a zsidó lányok félnek a náciktól :D:D
Am kicsit búzásnak hatsz, olyan csak barát kategóriának.
A másik gond az lehet, h nincs önbizalmad.
Egész jó véleményéket kaptam, örülök, hogy mégsem vagyok reménytelen!! :)
Aki azt írta, hogy szemeimből félénknek tűnök az melyik kép alapján szűrte le ezt, és mi alapján? :D
Szerintem egész jól nézel ki.. amikor rákattintottam a linkre, azt hittem valami tényleg borzasztó fejet fogok látni,de ez kellemes meglepetés volt :D
16/l
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14 vagyok.
Én úgyértettem, hogy szerintem jó pasi vagy. :DD
Akkor oks. :) :D
Látszik eléggé, hogy nem vok az önbizalom tetőfokán mi? :P :D
jajj de álszent vagy:D
tuti h nem mindenki panaszkodik a külsődre:D,ennyi erővel én is feltehetném magam (önbizalom hiányosnak tűnve) h ajnározzanak stb:D de ez szánalmas lenne:D
véleményem szerint nem a külsőd miatt vagy egyedül,hanem a stílusod,felfogásod miatt:D
Hát nemtom, engem pl észre se vesznek a nők az utcán se meg buliban se nagyon...
Stílusommal semmi gond nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!