Mi a véleményetek arról, ha egy csajnak fültágítója van?
Figyelt kérdés
amúgy nem vagyok ilyen elvakult imó vagy alter meg semmi szélsőség, szőke vagyok, kicsit hippis cuccokban járok és csak kicsit szeretnék, nem olyat, amit úgy kell összevarrni.2011. ápr. 1. 14:50
11/12 anonim válasza:
15:49
neked mi bajod van? nem írthatom le,hogy nekem nem tetszik? egyébként Buddha meg azt mondta,hogy "Ne rendelj főt saját magad fölé" úgyhogy tőlem azt rak a fülébe amit akar,nekem nem oszt,nem szoroz,nem hajlongok előtte,akármekkora nagy Istenség.viszont a bennszülöttektől szeretnék bocsánatot kérni,nagy tiszteletlenség volt ilyet kijelentenem,ezt bevallom....
12/12 A kérdező kommentje:
őő látom megoszlik a vélemény:D szerintem 4-5 mm nem elég ahhoz, hogy vállfát akasszak bele, és nem vallási indíttatásból szándékozom megvalósítani. Bár szimpatikusak a keleti és az afrikai kultúrák is, de inkább csak annyi, hogy egy mazochista hülyegyerek vagyok, és bennem van a csakazértis. köszönöm a véleményeket:)
2011. ápr. 3. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!