Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy csajnak fültágítója van?

Figyelt kérdés
amúgy nem vagyok ilyen elvakult imó vagy alter meg semmi szélsőség, szőke vagyok, kicsit hippis cuccokban járok és csak kicsit szeretnék, nem olyat, amit úgy kell összevarrni.
2011. ápr. 1. 14:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fiúnál is és lánynál is undorító. Szépen fognak kinézni majd 40 éves korukban, akik hordják... Bár lehet majd akár vállfát is beleakasztani...
2011. ápr. 1. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:

szerintem a picike még jó, mondjuk nekem a csiga tetszik és az is van :)

az előzőnek pedig gratulálok a felfogásához:D leírta h nem akar nagyot..

15/L

U.I. : én emg divatmajom-metalcore-os fajzat vagyok :D nehéz elképzelni tudom :)

2011. ápr. 1. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gratulációt, a picike is tágít egy picikét, gondolom nem akkora nyoma lesz, mint a rendes fülbevalónak. De ez az én véleményem,
2011. ápr. 1. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gratulációt, a véleményünket kérdezte a kedves kérdező, én leírtam. Ennyi.
2011. ápr. 1. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:

2 is van és nem vagyokemo se metalcore-os :)

18L

2011. ápr. 1. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:

0,8 centiig visszaforr, okoska :))

amúgy nekem nincs, nem is akarok, de jól tud mutatni egy olyan stílusú lányon.

2011. ápr. 1. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Undorító.

15/L

2011. ápr. 1. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:
gáz.29/F
2011. ápr. 2. 09:13
 9/12 anonim ***** válasza:

nincs mit a gratulációért :D hidd el sima fülbevaló is csinál akkora lyukat mint egy picike tágesz. ( tapasztalat)

csók :D :-*

2011. ápr. 2. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:

A 29 éves srácnak: Ezt mondd a tradicionális benszülötteknek h gáz lehet estére menné la levesbe. Ha olyan istenségek használták mint Buddha szted abban mi a gáz?

Mindenki azt képzel a tágító mellé amit akar. Ha én azt mondom az idő múlását jelenti az úgyvan nálam.

Buddha-nál a belső koncentrációt jelentette és az úgyis volt nála.

A kérdezőnek meg: Minek kérsz véleményt? Én sem kértem soha senkitől és megszokták h növekszik a méret. Van aki a mai napig megkérdezi h nagyobb van benne?

A kicsiről meg hát annyit h az nem tágító csak ilyen kis fülbevaló aminek lyuka van.

A tágító 2-3cm-től kezdődik.

2011. ápr. 2. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!