Mi a véleményetek az alábbi videóról? Bővebben ott lent!
Nagyon amatőr vagyok -de lelkes amatőr- és mint gyk törzstag, tudom, mennyire nem bírjátok az ilyen videókat. Ez az első, úgyhogy csak finoman:)
Köszi^^
És a link:
http://www.youtube.com/watch?v=qnw20UDqopU
Szia :)
Lenne pár jó tanácsom:
Nagyon kis aranyos természetű lánynak tűnsz, bájos vagy, de ezek a csúnya szavak nagyon oda vágnak... Nagyon nagyon nem állnak jól neked.
Nekem kicsit egoista hatást keltettél, szerintem kicsit fogd vissza a nyávogást, és azt olyan megjegyzéseket, hogy "én vagyok a legjobb nővér a világon".
Egyenlőre ennyi, de fogsz fejlődni :))
Sziasztok, Patri vagy! <- ez volt az első mondanivalóm, ugyanis a tisztességes nevem Patrícia lenne^^
Köszönöm a meglepően jóindulatú válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! A durva szavakat tényleg mellőzni fogom - egyébként nem beszélek így, a lámpaláztól kicsúszott néha a számon 1-1 nem túl szalonképes szó. Ezen, és az affektáláson is próbálok majd javítani, valamint a mondandóm minőségén.
Köszi^^
Én is láttam, hogy fent van:-(
Gusztustalan dolognak tartom, hogy az ember már se örömét/bánatát/véleményét/számara valamiért fontos képeit/videóit nem oszthatja meg, mert ezek a g.cik erre vadásznak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!