Mi a véleményetek az alábbi videóról? Bővebben ott lent!
Nagyon amatőr vagyok -de lelkes amatőr- és mint gyk törzstag, tudom, mennyire nem bírjátok az ilyen videókat. Ez az első, úgyhogy csak finoman:)
Köszi^^
És a link:
http://www.youtube.com/watch?v=qnw20UDqopU
Nem kellene ennyit grimaszolni, affektálni.
A kamera meg legyen az arcoddal egy szinten, ne pedig a melleddel egy szinten, mert igy sokszor belátni az orrlukadon a seggedig.
Elsőre ennyi.
Szerintem elsőre normálisabb, mint a többi Beatuy-Videó, viszont én azt tanácsolom, hogy legközelebb írd össze egy kis cetlire, hogy mit akarsz mondani és tartsd magad mellett, mert így kimaradnak majd az 'ööööööö'-zések és a 'bigyó'-zások. Amit ajánlok még, hogy legyél komolyabb, mert nagyon 'elviccelgeted', avagy egy picit gyerekes vagy, azt hiszem. A dolgokat utólag is ráér elpakolni, mert így sok időt vesz el, és az emberek elunják, nem lesz türelmük végignézni. A trágár szavakat is mellőzd, mert nagyon nem 'trendi' főleg ilyen videókban. Ne mondj olyan dolgokat, amiket mindenki tud ( pl. hogy már nincs kétforintos és lefelé kerekítünk...stb ) mert ezek szintén csak töltelékek, és - mint már mondtam - az emberek hamar megunják.
Viszont az dicséretes, hogy tudsz választékosan beszélni. Bocsi, hogy nem lett valami összefüggő szöveg, hanem egyik részről ugráltam a másikra, csak aközben írtam, miközben néztem, és írtam, ami eszembe jutott.
Szerintem nem kellett volna ide feltenned.
Félre ne érts, az itteni válaszaid alapján egy szimpatikus csaj vagy, és a videóval kapcs. sem veled van a baj, de olyan primitív emberek járnak ide, akik élvezik, ha leszólhatják a másikat (most nem az eddigi válaszokra értem, szerintem mindenki tudja, milyen típusra gondolok...), hogy kár kitenned magad ennek:-S
Én így gondolom...
Kevesebbet gesztikulálj, tényleg affektálsz.
Szedd össze a gondolataidat, nem vagy megfontlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!