Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mozgás nélkül is lehet fogyni?

Mozgás nélkül is lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Ne olyan válaszokat írjatok, hogy fussál, stb. A kérdésre válaszoljatok. Köszi:)
2011. márc. 30. 18:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, csak ronda lesz a bőr. Ha keveset eszel meg nem eszel hízlalót, akkor is fogysz ha nem mozogsz, de a bőröd lógni fog és narancsbőrös marad(hat). A mozgás azért kell a fogyó mellé, hogy a tested mellett a bőrödet is "hozzáigazítsd" a vékonyabb formához.
2011. márc. 30. 19:00
 2/22 anonim ***** válasza:
Lehet.
2011. márc. 30. 19:45
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

lehet, koplalással, de jojó-effektus lehet belőle. én nem ajánlom.

ha nem szeretsz futni, itt a jó idő, menj el biciklizni, vagy sétálj esténként a környéken, gyorsabban mint szoktál, esetleg tornázz otthon. sokkal látványosabb eredményt érhetsz el, mintha csak nem ennél. és ha mozogsz, nem kell koplalnod se, csak odafigyelni, mit és mikor eszel. reggelire lehet többet, tízóraira gyümölcs, zöldség, joghurt stb, ebédre is ehetsz még normálisan, de uzsi, vacsi már csak könnyű ételek, zöldség, gyümölcs, natúrjoghurt

2011. márc. 30. 19:58
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, de tapasztalat, hogy formátlanabb leszel, mint most vagy.

Én is így csinálom, mert egyenlőre nincs lehetőségem mozgásra (napi másfél-két óra séta, de az nem elegendő):-/

2011. márc. 30. 19:59
 5/22 anonim ***** válasza:
93%

Ugyanmár, nem kell ahhoz koplalni, hogy fogyjon valaki...

A bevitt és elégetett kalóriák arányát kell vizsgálni. Ha valaki, tegyük fel elhagyja a cukros, fehér lisztes termékeket (amik korábban az étrendje 60-70%-át tették ki), már szinte biztos, hogy fogyni fog. A minőséget kell elsősorban figyelembe venni és nem a mennyiséget.

A mozgás nem arra van, hogy fogyjunk, hanem hogy formálja az alakot, feszesítsen, és jót tegyen a keringésnek, szívünknek. Napi fél-1 óra biciklizés, sík talajon, elenyésző kalóriát éget el és nem sokat számít, ha valaki zabál mellette.

Szóval lehet fogyni, de nagyon ajánlatos mellette sportolni is!

2011. márc. 30. 20:27
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyáltalán nem csúnya a bőröm, nem vagyok kövér, a hasamon van nagyon kicsi felesleg.:))
2011. márc. 30. 20:59
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
nem lehet.
2011. márc. 30. 21:05
 8/22 anonim ***** válasza:
Kómadiéta
2011. márc. 31. 09:39
 9/22 situ ***** válasza:
Én most beteg voltam torokgyulladás nem tudtam enni csak fekütem 1 héten keresztül 4 kilot fogytam 1 hét alatt szoval biztos lehet de csak szolok előre ha belekezdel belepusztulsz én ugy le gyengültem mivel nem edtem 1 falatot se szinte h kórházba kellet meni azhitem orvos ellőt pusztulok meg ..... DE HAJRÁ XD
2011. ápr. 1. 23:39
 10/22 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nem akarok enni egy falatot sem. Nem tudom honnan szedted ezt a hülyeséget. -.-'
2011. ápr. 2. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!