Lányok! Borostás vagy "babapopsi" férfi arcot kedvelitek inkább?
Nagyon jól néz ki, ha egy pasinak jól áll a borosta! Mert ismerjük be, hogy nem mindenkinek áll jól. Van aki ápolatlannak tűnik borotválatlanul.
Életem során sokszor jártam úgy, hogy egy-egy randi után lehámlott a bőröm, mert kidörzsölte a borosta.
Egyet értek az előttem szólóval: nézni jó, de "akcióban" kellemetlen.
A borostás nagyon rendetlen emberre vall, aki lusta, hanyag, ápolatlan, és önző, szeretkezéskor ugyanis drótkeféhez hasonló, próbálja ki aki nem még nem tudja, hogy az milyen! Milyen bőrük van azoknak a nőknek, akik ilyen sündisznó-modellel csókolózgatnak zokszó nélkül?
Mitől férfias a borostás? Miért nem tipikusan nőies akkor például a véres intimbetét?
Jól néz ki a borosta, valóban férfiasabbá teszi őket. De aztán mikor már jó pár napos az a borosta, és le kell borotválni, megint annyira jó érzés végigsimítani az arcukon, hogy most milyen ápolt, puha és arcszeszillatú. Fiatalítja is a férfiakat szerintem a borosta/szakáll-bajusz hiánya. Persze van aki direkt nem akar fiatalabbnak látszani.
Ami a sima arcbőr mellett szól még az az, hogy igen, egy ideig olyankor legalább nem dörzsöl, és hiába "szexisebb" és természetesebb a borotválatlan arc, a babapopsival közelről megismerkedni mégiscsak kellemesebb mint a drótszőrrel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!