Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Inna?

Szerintetek szép Inna?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 28. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm inna-másolat... ugyanígy feketére festette a haját + egy kiló smink... szerintem inna nem szép!
2011. márc. 29. 15:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörű ....

[link]

[link]

[link]

--- nagyon szép nő. Én neki egy 10-es skálán simán megadnám a 10 pontot.

SzeretEm,hogy olyan rövid lábai vannak (mint nekem) mégis gyönyörűek,és a haja is tetszik.

18L

2011. márc. 29. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez meg ki? -.-

Na mindegy, a lényeg, hogy bűnronda és még k.rvának is néz ki.

12/L

2011. márc. 29. 17:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Nem találom különösen szépnek.
2011. márc. 29. 17:22
 15/20 anonim ***** válasza:
sztem szép.22/L
2011. márc. 30. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:
De bazzeg photoshoppal mindenki lehet szép -.-
2011. ápr. 16. 23:20
 17/20 anonim válasza:
Szernintem meg INNA mindörökkéééé!!
2012. jún. 20. 02:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Sminkel nagyon szép anélkül undorító pont múltkor véletlen találtam róla egy képet smink nélkül hát enyhe sokk volt. De hát sminkel mindenki lehet szep.. am énekelni se tud néztem egy elő műsort sz egészet végig tátogta úgy h csúszott ...
2012. júl. 5. 15:59
 19/20 anonim válasza:
Nálam nem tátogott és személyesen is volt szerencsém beszélni vele.És románul dumáltam.
2013. aug. 10. 01:16
 20/20 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót:És szerencsére találkoztam vele de nagyon sok munkába,időbe és energiámba került.Én most DJ-ként élem életem és meg vagyok vele elégedve ennek segítségével tudtam az egyik koncertjén a biztonsági őr segítségével kommunikálni vele.Jelzem románul.Egyéb szakmai kérdések és a tiszteletem kimutatása volt akkor a legfontosabb.Eddig az összes koncerten voltam amit az időm engedett.Inna szemében,mozgásában és a hangejtéseiben láttam azt amit nem igen szoktam másoknál látni.Azt láttam hogy amikor zenél,táncol azt olyan odaadással és tiszteletel teszi hogy ettől ott helyben meg is hatódtam(pedig nagyon nem szoktam)azért mert a hangja egyszerűen kimondom(nem akarok írni rengeteget)CSODÁLATOS a lágy a finom az éles és a helyenkénti mély összhangja tökéletes.A mozgása nagyon jó összhangban van az éneklés tipusától függetlenül.Más szóval a ritmusérzéke nagyon jó.Én nem szeretek pontozgatni senkit főleg úgy hogy milyen neki ez meg az.De a teste AMAZING igazi testközelből nézve.Ezt elősegíti a különböző testgyakorlatok(nem mondom meg hogy pontosan heti hányszor és mit sajnálom de ezzel úgy érzem hogy olyat mondanék el amit ő se szívesen osztana meg valami miatt).Tehát a bőre szép feszes a mellei a saját testéhez képest pont jó méret szép alakjuk van a lábai nem rövidek (a pózoktól néha lehet az)szép hosszúak a csombjai nagyon szépen nézett ki.Az arca gyönyörű agy talán még ennél is szebb.És az a dolog hogy smink nélkül ronda nem igaz.Ha van olyan kép akkor az nem eredeti agy manipulált lehet.Smink nélkül is majdnem ugyan olyan az arca hisz amikor találkoztam vele az előkészítő smink és ruházati szobában akkor még a készületek folytak arra hogy kezdődjön a koncert és csak egy hétköznapi ruhában volt és smink nélkül.Hogy honnan tudom azt megincsak nem mondanám el.A frizura éppen készülőben volt és élmény volt látni ahogy dolgoznak ott az emberek.Összegezve:A hangja nagyon jó.A teste különböző részei gyönyörű.A mozgása szerintem szép ritmus érzéke amit kiemelnék.Az éneklés közbeni hangok amit produkál egyszerűen csodálatosan hozza össze mert élvezi és szereti amit csinál belead mindent.Na most én azért írtam le ezt ide mert ez volt a legelső olyan élményem amiért érdemes élnem.Amíg létezik ilyen ember a földön aki nem csak hogy a másik nemet szolgálja és testileg lelkileg is tökéletes és ezt bátran megmutatja másoknak is és elfogadja a sorsát az előtt én meghajolok mint tiszteletadásként.Az hogy honnan származik és hogy mások mit mondanak nem érdekel mert én tudom hogy ha a lélek tiszta és hisz a lehetetlenben is akkor ő látni fogja hogy azaz ember Nő vagy Férfi testileg,lelkileg,szellemileg milyen tipusú ember.Én most erről írhatnák akár egy regényt is de nem fogok ezt nehéz leírni szavakkal még beszédben is az lenne ezért hagyom itt abba.Ha azt kérdeznétek hogy mi ez a nyálas szellemi meg lelki....dolog erre csak annyi hogy az a 4-5 éva mit a csodálatos kínában töltöttem felért az összes évvel amit előtte és tuána élek.AZ ottani különböző különleges ételek italok gyógyfüvek és az ottani nép vallása amiben benne voltam kitisztított,megtisztított és megtanított arra hogy az emberek igaz valóját meglásd.És egy így van rendjén.
2013. aug. 10. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!