Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hányszor nézel naponta tükörbe?

Hányszor nézel naponta tükörbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen meggondolásból, ha nem, miért nem? Nemed, korod is érdekelne.
2011. márc. 28. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amikor elmegyek egy tükör előtt, szinte mindig belenézek... :D

15/L

2011. márc. 28. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sokszor. Mindenhol képes vagyok belenézni a tükörbe , legyen az kirakat vagy bármi más. Általában azért , hogy hogy áll a hajam , elkenődött-e a sminkem és hogy ténylg annyira ronda vagyok-e , mint képzelem.

14/L

2011. márc. 28. 20:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszenek a válaszaitok. Aranyosak, őszinték. Bizony én is gyakran belenézek a tökörbe már csak azért is, mert sminkelek, annak pedig mindig rendben kell lennie. Meg mustrálgatom magamat. Próbálom magamat hasonítani a korombeli nőkhöz. Barátkozom a kis ráncaimmal is. Szerintem amit írtok /sűrű tükörbe nézés/ egyáltalán nem baj. Sőt! Kívánatos.
2011. márc. 28. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor én vagyok a kivétel:)

Reggel arc-fogmosáskor,fésülködéskor,sminkeléskor nézek bele a tükörbe.Aztán ha suliban elmegyek mosdóban,akkor max.1x-2x,de van hogy elfelejtem.Meg este fürdés után még 1x.De most pl.az idejét se tudom,hogy mikor néztem utoljára tükörbe,mert már jó pár napja itthon vagyok,betegen,minek nézegessem magam??:))

17/L

2011. márc. 29. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát nézzük. Fel kelek reggel és amíg el nem készülök, hogy megyek suliba, addig jópárszor. Útközben csak az elhagyatott utcákban 1-2 visszatükröződő dologban. Suliban az iskolai tükörben, de azt nem szeretem, olyan rondának mutat:D Hazamegyek, útközben általában nem, mikor hazaérek, akkor egyből. Utána a nap folyamán még többször is ez sok mindentől függ. Ha épp alacsonyan van az önbizalmam akkor elég sokszor. Hétvégén és a szünetekben ez elég változó, ez az időm és a kedvem függvénye. Régebben én is sokat néztem magam szinte minden kirakatban, de most már nagy nehezen eljutottam odáig, hogy csak az elhagyatottabb helyeken és, ha csak kevés ember van. De még így is ciki tud lenni, ha egy alacsonyabb ablakban nézem meg magam és vki épp kukucskál kifeléXD
2011. márc. 29. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:

én is félóránként :S

De csak ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e... :D

2011. márc. 29. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!