Hányszor nézel naponta tükörbe?
Én ahányszor csak kimegyek a szobámból :D mivel az ajtóba tükör van :D vagyis na értitek :D és nem bírom ki,hogy ne nézzek bele x)
14l
Én ahol csak tudok próbálok olyan helyet keresni ahol láthatom magam még ha nincs is tükör a közelemben.
Szóval rengetegszer.
Ez sokaknak nem jön be,én szeretek tisztában lenni azzal,hogy hogy nézek ki...
ahol csak tudok ,amikor csak tudok mindig mindenhol, minden autóban, kirakatban megnézem magam ami mellett elmegyek + a tükörbe ahol csak van. kicsit már beteges azt hiszem... :D
15/L
Én elég beteges vagyok.Bárhol képes vagyok magamat nézegetni.Tükör,telefon,kocsiban a visszapillantó,ablak és ajtóüveg,kirakatok,pocsolya...:D
Mániám hogy mindig megnézem magam,hiába mégha egy perccel azelőtt már néztem tükörbe akkor is.Reggelről is valamikor perceket állok a tükör előtt,de hogy minek?!Pedig nem tartom magamat hú,de szépnek csak szeretem magamból a legtöbbet kihozni.Mielőtt suliba megyek mindig belenézek a folyosón a nagy tükörbe,és mikor nyitom az ajtót vigyorgok eggyet magamnak,hogy a vidám énemet lássam suliba menni,és jobb lesz ettől a közérzetem is.
Elég baromnak tűnhetek,de imádok mindent kiaprózni magamon.:)
14/L
Reggel legalább 4-5x xD Hajvasaláskor,fogmosáskor stb.. Meg úgy menetközben is,a ruhámat,az arcomat.. Meg mikor hazajövök suliból,aztán általában még este 1-2x. (:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!