Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hányszor nézel naponta tükörbe?

Hányszor nézel naponta tükörbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen meggondolásból, ha nem, miért nem? Nemed, korod is érdekelne.
2011. márc. 28. 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát, reggel belenézek, mikor arcot mosok/tisztítok, fésülködök, fogat mosok. Utána belenézek, mikor sminkelek. Indulás előtt az egész alakos tükörben megnézem magam, hogy stimmel-e a szerelésem. Általában van egy kirakat, amiben suli felé megnézem magam, h vajon mennyire torzít az otthoni tükör:D meg este nézek tükörbe, mikor arcot tisztítok, fogat mosok. A kettő között meg mikor mosdóba megyek, általában belenézek a tükörbe, hogy leellenőrizzem a sminkem, megigazítsam a hajam. 19/L
2011. márc. 28. 17:25
 2/16 anonim válasza:
100%
Én mindíg belenézek a tükörbe ha elmegyek melette,vagy kirakatba is,ez nem beteges?!megkell nézni h csúnya vagyok-e még mindíg mint 1 percel azelött...x'D
2011. márc. 28. 17:36
 3/16 anonim ***** válasza:

Én ahányszor csak kimegyek a szobámból :D mivel az ajtóba tükör van :D vagyis na értitek :D és nem bírom ki,hogy ne nézzek bele x)

14l

2011. márc. 28. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Én fél óránként! :S ez már baj?
2011. márc. 28. 17:53
 5/16 anonim ***** válasza:

Én ahol csak tudok próbálok olyan helyet keresni ahol láthatom magam még ha nincs is tükör a közelemben.

Szóval rengetegszer.

Ez sokaknak nem jön be,én szeretek tisztában lenni azzal,hogy hogy nézek ki...

2011. márc. 28. 18:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Jaj,és elfelejtettem,hogy a kirakatokban én is,meg bárhol az utcán is,hogy hogy nézek ki,milyen az alakom,hogy tartom magam... :D kicsit már betegesnek mondanám
2011. márc. 28. 18:33
 7/16 anonim ***** válasza:
csak amikor elmegyek egy tükör-kirakat vagy bármilyen visszatükröződő tárgy előtt :) sokszor
2011. márc. 28. 18:58
 8/16 anonim ***** válasza:

ahol csak tudok ,amikor csak tudok mindig mindenhol, minden autóban, kirakatban megnézem magam ami mellett elmegyek + a tükörbe ahol csak van. kicsit már beteges azt hiszem... :D

15/L

2011. márc. 28. 19:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Én elég beteges vagyok.Bárhol képes vagyok magamat nézegetni.Tükör,telefon,kocsiban a visszapillantó,ablak és ajtóüveg,kirakatok,pocsolya...:D

Mániám hogy mindig megnézem magam,hiába mégha egy perccel azelőtt már néztem tükörbe akkor is.Reggelről is valamikor perceket állok a tükör előtt,de hogy minek?!Pedig nem tartom magamat hú,de szépnek csak szeretem magamból a legtöbbet kihozni.Mielőtt suliba megyek mindig belenézek a folyosón a nagy tükörbe,és mikor nyitom az ajtót vigyorgok eggyet magamnak,hogy a vidám énemet lássam suliba menni,és jobb lesz ettől a közérzetem is.

Elég baromnak tűnhetek,de imádok mindent kiaprózni magamon.:)

14/L

2011. márc. 28. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Reggel legalább 4-5x xD Hajvasaláskor,fogmosáskor stb.. Meg úgy menetközben is,a ruhámat,az arcomat.. Meg mikor hazajövök suliból,aztán általában még este 1-2x. (:

14/L

2011. márc. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!