Mi a véleményetek rólam? Hogyan lehetnék szép vagy szebb, szexi?
Barna haj, szedesd ki a szemöldököd, egy szolid sminket is feltehetsz, mert nem nézel ki annyinak, amennyi vagy (már ha zavar a dolog). Húzd ki magad és ha jól látom, hasra is gyúrhatsz egy kicsit. Vegyél egy jó melltartót, mert ez nem az igazi. :D És tegyél rendet, amit látok a szobádból az olyan kusza, és rendezett helyen te is rendezettebb leszel kívül-belül. :D
Amúgy szép vagy, csak nagyon kislányos szerintem. Szexi leszel egy jó cuccban, elég önbizalommal, kis sminkkel, bár az a sok csillámos zseléstoll vagy mi a háttérben. :D (bocs, nekem ez most beakadt)
fiatalabbnak tünsz..
de szerintem is gyorsan fesd at a hajad barnara,mert barnan nagyon szep vagy. szőkén csunyanak tartottalak,h mit akar ez itt??:D
de mikor meglattam a barna hajasat,akk lattam,h amugy szep csajszi vagy. szal inkabb a barna.a szőke borzalmas :-)
a szobámba nincs rendetlenség...
van aki kevesebbnek néz van aki többnek...
A hajad festesd vissza barnára mert ez a szín nagyon nem jó :S és látom írtad, hogy növeszted de vágathatnál belőle, hogy legyen vmien formája. A szemöldöködet formázd, kis szempillaspirál és szájfény is dobna rajtad. És a ruha is nagyon fontos lenne.
17/L
sok ruhám van, szeretek vásárólni is... :)
amugy is kéne vágatni mert a hajam töredezett, csak közbe meg növeszteném is...
Szedesd ki a szemöldököd, de sztem egy kozmetikussal csináltasd meg , ne kezd el magadnak kihuzkodni.
Elég ha megritkittatod és párszáz ftért megcsinálja.
Látom sok lányon, h magának szedi a szemöldökét és olyan irracionális formálya van nem természetes! A tiédből nagyon szép formás enyhén sűrű fazont lehetne alkotni! Nem kéne sokat kiszedni csak épphogy. Nemdivat a "vonal"szemöldök!!! (csak sajna ezt sokan nem tudják)
A szőkét ne erőltesd, sötét hajból meg amugy is ilyen sárgás árnyalata lesz mint a tiéd.
Sztem próbálj ki valami jó kis csokibarnát,vagy kávébarnát.
A fazonján is ha változtatnál jó lenne, eltudnék neked képzelni: egy hátul kicsit felnyírt rövidebb Rihannás fazont, jó hozzá az arcformád és hidd el sokkal sűrűbbnek látszódna a hajad!
Teljesen meg újulna nem lenne olyan száraz "pemetes" a vége!
Kicsit mélyen ülő szemeid vannak szép az ha kiemeled egy kis igényes sminkel! Nem vagy csúnya lány csak még nem találtad meg a hozzád illő hajszínt! Énis sokat próbálkoztam mire révbe értem és rájöttem nekem a sötétebb árnyalatok állnak jól! Ha megújúltál felrakhatnál egy képet magadról! Furdal a kíváncsiság! Remélem tudtam segíteni! Üdv:)
akkor jó
amugy nekem se tetszik a vonal szemöldök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!