Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?...

Mi a véleményetek rólam? Hogyan lehetnék szép vagy szebb, szexi?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 28. 15:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Barna haj, szedesd ki a szemöldököd, egy szolid sminket is feltehetsz, mert nem nézel ki annyinak, amennyi vagy (már ha zavar a dolog). Húzd ki magad és ha jól látom, hasra is gyúrhatsz egy kicsit. Vegyél egy jó melltartót, mert ez nem az igazi. :D És tegyél rendet, amit látok a szobádból az olyan kusza, és rendezett helyen te is rendezettebb leszel kívül-belül. :D

Amúgy szép vagy, csak nagyon kislányos szerintem. Szexi leszel egy jó cuccban, elég önbizalommal, kis sminkkel, bár az a sok csillámos zseléstoll vagy mi a háttérben. :D (bocs, nekem ez most beakadt)

2011. márc. 28. 17:28
 22/31 anonim ***** válasza:
Igen a sárga nem volt valami előnyös. A szemöldököddel kezdj valamit, egy kis formát kellene adni neki. Keress fel egy kozmetikust 500 forintért megformázza. 17 éves vagy? A szőkés képen 13-nak néztelek. De a barnásan se többnek. De ez nem baj, később nagyon örülni fogsz neki. (24 vagyok, várandós, a terhesgondozóba és a vérvételeknél eleinte meg kérdezték, hogy nem-e korai a baba, utána nézték meg a papírt, hogy mennyi is vagyok valójában, 16-17-nek néztek. Én örülök neki.)
2011. márc. 28. 17:28
 23/31 anonim ***** válasza:

fiatalabbnak tünsz..

de szerintem is gyorsan fesd at a hajad barnara,mert barnan nagyon szep vagy. szőkén csunyanak tartottalak,h mit akar ez itt??:D

de mikor meglattam a barna hajasat,akk lattam,h amugy szep csajszi vagy. szal inkabb a barna.a szőke borzalmas :-)

2011. márc. 28. 17:29
 24/31 A kérdező kommentje:

a szobámba nincs rendetlenség...

van aki kevesebbnek néz van aki többnek...

2011. márc. 28. 17:34
 25/31 anonim ***** válasza:

A hajad festesd vissza barnára mert ez a szín nagyon nem jó :S és látom írtad, hogy növeszted de vágathatnál belőle, hogy legyen vmien formája. A szemöldöködet formázd, kis szempillaspirál és szájfény is dobna rajtad. És a ruha is nagyon fontos lenne.

17/L

2011. márc. 28. 17:59
 26/31 A kérdező kommentje:

sok ruhám van, szeretek vásárólni is... :)

amugy is kéne vágatni mert a hajam töredezett, csak közbe meg növeszteném is...

2011. márc. 28. 18:02
 27/31 anonim ***** válasza:
Rakj rendet a szobádba ;)
2011. márc. 28. 20:13
 28/31 A kérdező kommentje:
rend van a szobámba, az csak az íróasztal , most akkor pont úgy volt... de amugysem szeretem a rendetlenséget
2011. márc. 28. 20:24
 29/31 anonim válasza:

Szedesd ki a szemöldököd, de sztem egy kozmetikussal csináltasd meg , ne kezd el magadnak kihuzkodni.

Elég ha megritkittatod és párszáz ftért megcsinálja.

Látom sok lányon, h magának szedi a szemöldökét és olyan irracionális formálya van nem természetes! A tiédből nagyon szép formás enyhén sűrű fazont lehetne alkotni! Nem kéne sokat kiszedni csak épphogy. Nemdivat a "vonal"szemöldök!!! (csak sajna ezt sokan nem tudják)

A szőkét ne erőltesd, sötét hajból meg amugy is ilyen sárgás árnyalata lesz mint a tiéd.

Sztem próbálj ki valami jó kis csokibarnát,vagy kávébarnát.

A fazonján is ha változtatnál jó lenne, eltudnék neked képzelni: egy hátul kicsit felnyírt rövidebb Rihannás fazont, jó hozzá az arcformád és hidd el sokkal sűrűbbnek látszódna a hajad!

Teljesen meg újulna nem lenne olyan száraz "pemetes" a vége!

Kicsit mélyen ülő szemeid vannak szép az ha kiemeled egy kis igényes sminkel! Nem vagy csúnya lány csak még nem találtad meg a hozzád illő hajszínt! Énis sokat próbálkoztam mire révbe értem és rájöttem nekem a sötétebb árnyalatok állnak jól! Ha megújúltál felrakhatnál egy képet magadról! Furdal a kíváncsiság! Remélem tudtam segíteni! Üdv:)

2011. márc. 31. 18:48
 30/31 A kérdező kommentje:

akkor jó

amugy nekem se tetszik a vonal szemöldök

2011. márc. 31. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!