Mi a véleményetek rólam? Hogyan lehetnék szép vagy szebb, szexi?
2011. márc. 28. 15:40
11/31 A kérdező kommentje:
2011. márc. 28. 16:10
12/31 anonim válasza:
Húúúúúú!
Mennyivel másabb az arcod barna hajjal! Kifejezetten szép vagy! Szerintem a szőkét sürgősen felejtsd el! Ja, és tényleg húzd ki magad, mert egy nő sosem lesz szexi, ha görbén tartja magát.:)
13/31 anonim válasza:
A barna sokkal szebb volt, jobban illett hozzád. Egy szép hamvas világosbarna nagyon szép lenne neked!
14/31 anonim válasza:
Hát a barna hajas képeden teljesen más vagy,ott már tényleg csak egy kis smink hiányzik,és jó is lenne! :)
15/31 anonim válasza:
Új frizura más színnel.. mert ne haragudj, de ez a sárga haj és a fekete szemöldök enyhe kiszel tünde hatást vált ki belőlem. Ezt leszámítva nagyon kis aranyos arcod van :) Nagyon szép szád van.
16/31 anonim válasza:
sürgősen barnulj vissza :)) !!!
17/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
:)
2011. márc. 28. 16:48
18/31 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy barna! A szőkével csúnyácska, jellegtelen lány vagy, de a sötét árnyalattal egy igazi szépség! Hihetetlen a különbség, go hajat festeni;)
19/31 anonim válasza:
Sokkal jobb a barna! Bájosabb az arcod.
A korod ugyan nem tudom, de úgy gondolom benne vagy abban a korban, hogy igazíts egy csöppet a szemöldöködön..
20/31 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2011. márc. 28. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!