164 cm-hez nagyon nagy a 31-es nadrág?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 22:54
11/15 anonim válasza:
Nem kicsi, de ez egyáltalán nem extra méret. Az extra méret farmerben 33-34-nél kezdődik.
(Én 165/72, én is 30-31-est hordok, nem széles a csípőm, de a combom rohadt vastag, azért kell ekkora:-S 29-esbe szeretnék belefogyni.)
12/15 anonim válasza:
Én 173 cm és 57 kg vagyok.és 28 vagy 29-es nadrágot hordok.
13/15 anonim válasza:
Utolsó, szerintem nem a te adataidra volt kíváncsi a kérdező...:-D
14/15 anonim válasza:
Dehogy is nagy!
Van akinek szélesebb, de laposabb a feneke, de valakinek meg keskenyebb a csípője de húsosabb a hátsója. Tehát az számít hogy mennyit vesz fel.
Én is voltam 66 kg és 31-es volt a méretem. Sikerült lefogynom 60 kg-ra most 30-as. És én is 164 cm vagyok.
15/15 anonim válasza:
jó bocs .lemaradt az hogy szerintem ez átlagos mérte.se nem nagy.se nem kicsi.nem kell egyből beszólni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!