Lábszőr szőkités? Mi a vélleményetek?
Szia!
Unokatesómnak szőke a szőre, és neki télen jó, mert nem feltűnő. De nyáron kénytelen ő is leszedni, mert ha barnul a bőre, elüt tőle a szőr.
Utolsó vagyok. Az epilátort ajánlom. Nekem kb. 5 éve megvan, és nyáron anyukám is használja, de olyan mint újkorában. Egyszer megveszed, és nagyon sokáig bírja.
24/L
a pasik rossz szokása hogy nem ugatják le a barátnőjüket hogy "fúúúj bammeg mi ez a dzsungel a lábadon", mert nem akarnak megbántani. de magukban ezt gondolják. vagy te szépnek tartod a szőrös nőket? a pasik tuti hogy nem.
a szőkítéstől természetellenes, sárgás, durva és fényes szőröd lesz, talán hófehér bőrhöz rendben van, de a többinél nagyon meglátszik.
nem értem miért kínlódnál ezzel mikor gyantával sokkal szebb és jobb eredményt érhetsz el.
Amér te vagy a pasik 90%a undoritónak tartja az nem azt jelenti h az a 10% is:)
Amúgy meg nem ismered,ne itéld meg:)
Első sorba ő mondta h hadjam meg ne epiláljam,me úgyis csak ő látja és neki úgy is teccik...
Voltál te már szerelmes?Ha majd leszel jelentkezz:)
:D
És hogy áll a szőkítés? Volt próbálva? Én a napokban biztos megcsinálom, nem érdekel hogy látszik majd utána vagy sem, csak ne legyen fekete amikor én látom. Az a baj hogy mindegy melyik módszerrel szedem le, sajnos mindegyik módszer után gusztustalan és marad a hosszú nadrág mert benő, kippattogzik, begyullad, sebes meg heges lesz, fáj, viszket, szúr (belülről/kívülről)... úgyhogy én már tényleg hagyom a f@aszba. Egyszerűen én már csak nem akarok vele foglalkozni... Sőt, rá sem gondolni. A férjemnek meg csak annyi számít hogy legyek boldog, neki mindgy hogy néz ki. Sokkal rosszabb hogy ez keseríti meg ez életem, ez a folyton visszatérő csalódás minden szedés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!