Lábszőr szőkités? Mi a vélleményetek?
Figyelt kérdés
Gyanta,krém stb. úgyis visszanő...Végleges szörtelenités drága...A szőkités mennyire hatásos módszer?2011. márc. 27. 22:28
1/21 anonim válasza:
ugyanúgy látszani fog. epilátor v gyanta ritkítja...
2/21 anonim válasza:
látszani fog, főleg napfényben
3/21 anonim válasza:
Braziliában ez az elfogadott, nem gyantázzák, sem borotválják, csak szőkítik.
4/21 anonim válasza:
de ez Magyarország nem Brazília
5/21 anonim válasza:
napfényben szépen "világít", biztos mindenki észre veszi.
na meg mondjuk ha hozzáér valaki... nem hiszem hogy a barátodnak tetszene.
Gyantázni elég 3hetente, szőkíteni gyakrabban kéne.
6/21 A kérdező kommentje:
novembertől nem szőrtelenitettem...pasimmal oktobertől együtt vagyok,szóval nem zavarja :)...evel nincs gond...amúgy mér tartana kevesebbet a szőkités?..nem másér nem nagyon értem;))...és amúgy nkm a gyantázás sem tart többet mint 1 hét,de már 2 hónapja semmit nem nött....
más tanács?
2011. márc. 28. 01:06
7/21 anonim válasza:
Volt egy barátnőm aki rendszeresen szőkítette.Engem nem zavart,hogy nincs leszedve,csak szőke.
8/21 anonim válasza:
Napfényben látszani fog. Szerintem inkább szedd le.
15/L
9/21 anonim válasza:
eheh:DD nekem alapból szőke a lábszőröm (nem pihe), messziről nem látszik, mert fehér a bőröm, de közelről elég feltűnő, inkább szedd le, a sima mégis csak szebb.
10/21 anonim válasza:
Gyantát neki vagy epilátort !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!