Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Szőkítés. Stb. Ajánlotok valamit? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem akarom szőkíteni mert az tönkreteszi a hajat. De festetni sem.

Szőke a hajam, de télen illetve szinte minden évszakban kivéve nyár ilyen szürkés (?) sötétszőke hajam lessz.

Szeretnék egy olyan sampont vagy szert, krémet, pakolást venni amitől aranyszőke hajam lessz legalábbis kivilágosítja.

Tudtok ilyet ajánlani? :)

Bármi érdekel.

Csak ne legyen túl drága :)

2010. nov. 9. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Én pont ezt szeretem a szőkékben ezt a hamvasságot. Amit hajfestékkel nem lehet elérni. Mert vagy vörös lesz vagy sárga vagy szürke:P

Talán citromos kamillatea levével leöblíted akkor világosabb lesz. De ha világosítani akarsz rajta akkor az ammóniamentes néhány hajmosásig tartó hajszínezők a jók. A lényeg az, hogy a legvilágosabb szőkét válaszd, mert különben csúnya színt kaphatsz.

2010. nov. 9. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is szeretem a hamvasságot benn, de mért nem lehet olyan aranyszőke csillogású, de közben hamvas szőke, de ne szürkeszínű sötétszőke :D

Az olyan mintha olyan színű hajam lenne ami nem is létezik : D

2010. nov. 9. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!