Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, szép ez a test?

Fiúk, szép ez a test?

Figyelt kérdés

[link]

Milyen típusú(külsejű,stílusú) fiúknak tetszenek az ilyen lányok?

2011. márc. 27. 14:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
a lábad nagyon szép, de szerintem a hasadra hízhatnál egy kicsit! amúgy 10/9 mert egy kicsit túl vékony :)
2011. márc. 27. 15:36
 22/31 anonim ***** válasza:

nem tudom eldönteni, hogy mennyire vagy fiatal...

nem tudom min kellene változtatni, mert ez így innen nézve baromi jó test! talán egy kicsi lehetne nagyobb popsi és szélesebb comb, de ezt csak élőben tudnám megmondani.

szerintem ez a fiúk többségének bejön, nekem nagyon.

2011. márc. 27. 15:40
 23/31 anonim ***** válasza:
tökéletes♥
2011. márc. 27. 16:46
 24/31 anonim ***** válasza:
46%
ahogy már írták: auschwitzi szökevény
2011. márc. 27. 17:22
 25/31 anonim ***** válasza:
Szerintem jó alakod van, legalábbis az a rész, így szemből, ami a képen látszik az jó, bár határeset a jó és sovány között. Mivel ilyen vékony vagy, kétlem, hogy pl kerek lenne a feneked, vagy számomra megfelelő méretű melleid lennének, de tény, hogy ami a képen látszik, az jó. Viszont, ha olyan rendetlen vagy, mint amilyen a szobád, akkor nemigen kezdenék veled...
2011. márc. 27. 18:04
 26/31 anonim ***** válasza:

Szépnek nem szép az ilyen fokú gebeség, mondom úgy, hogy én is ilyen alkat voltam tiniként, de sokkal gázabb fiatalon hurkásnak lenni, mert arra idővel csak rakódik, ahogy változik a tested. Én is huszonévesen kezdtem felszedni magamra. Sportolj és egyél rendesen, ennyi a tanácsom.

25 N

2011. márc. 27. 19:24
 27/31 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szép.A töltött galamb csajok,szerintem szebbek.Őket nagyon izgató markolgatni,simogatni is.

Ilyenre gondolok:

[link]

[link]

2011. márc. 27. 20:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Én igaz nem vagyok fiú de értek ehhez és szerintem szép csak a derekad túl vastag...
2011. márc. 27. 20:49
 29/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:14

Az biztos, ezen max a csontokat lehetne markolgatni

2011. márc. 27. 20:53
 30/31 anonim ***** válasza:
csirke!
2011. márc. 27. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!