1200 kalória sok egy napra ha fogyni szeretnék?
Van egy fogyókúra,1000 kalória / nap és ebbe bele kell számolni napi min. 1 almát (de ettől több gyümölcsöt!) és 2 liter vizet.
3 hónap -2 kg
Isten ments, az nagyon kevés!
Sportolj! Fussál, kerékpározz..stb
A lényeg, hogy ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetbe, mint amennyire szüksége lenne, nem zsírból fogsz fogyni elsősorban, hanem izomból. Ezért fontos például, hogy a fehérjéket semmi esetre se vonjad meg magadtól.
Én régebben csináltam egy fogyókúrát, aminek ez volt a lényege. Nőknek 1200 kalória/nap.
Használt is, könnyen betartható, csak én abbahagytam, mert a mellem is lement tőle...
"nem, pont jó. aki fogyókúrázik az e fölé már ne menjen. de emellett fontos hogy ne az egészséges ételeket vond meg magadtól, hanem a finomított dolgokat. emelett sportlj is."
Na, megszólalt egy "szakértő".;D
ma 08:55
Nem a csapvízről van szó,hanem az ízesített (pl málnás banános) vízről és társairól,mert több a kalória bennük mint egy szele csokiban!!
"Köszi a válaszokat. Szal ha nem mozgok akkor nem fogok lefogyni?:D csak elsorvadnak az izmaim. Ez érdekes..:DD"
Tanulj már meg szöveget értelmezni. Ha nem viszel be annyi kalóriát szervezetedbe, amennyire szükséged lenne napi szinten, izomból fogsz először. A biológia könyv a barátod, forgasd bátran. Napi 1200 kalória semmire sem elég, szép nem lesz tőle a tested, lehet lefogysz de nem leszel feszes, akár tetszik akár nem. Ha nem értesz hozzá, ne írj butaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!