Titeket nem idegesít, ha csinosnak titulálnak?
Figyelt kérdés
Megmagyarázom. A 'csinos' nekem mindig az a se nem szép, se nem semmi, olyan nesze semmi fogd meg jól típusú bók. Nekem mindig olyan érzésem van, hogy a csinos, az nem néz ki igazán jól, nem igazán vonzó, de magához képest elmegy. És borzasztóan idegesít, hogy mindig 'csak' csinos vagyok, sosem szép vagy szeci. (Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom a világon.) De mégis, ti mit gondoltok erről, a csinos is szerintetek is ilyen kamu bók? Ti szoktátok használni? Mikor? 20/L2011. márc. 25. 07:24
11/13 anonim válasza:
Első válaszoló biztos nem beképzelt XD
Én férfiként azt mondom, hogy sokkal inkább a csodálatos, meseszép egyéb ilyen szavak a kamubókok.
12/13 anonim válasza:
A csinosat általában a ruhára szokták mondani (szerintem), pl "csinos ez a ruha", vagy "csinos vagy ebbe a ruhában"... szóval lehet, ez azt jelenti, jó az öltözködésed. :D Én örülnék neki, rám még sose mondták :DD
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) akkor igyekszem összebarátkozni a csinos szóval;) amúgy elsősorban pasiktól gondoltam, én sem pl. anyukámtól várnám, hogy szexinek tituláljon:D
2011. márc. 26. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!