Hogy érhetném el hogy én is illatozzam?
Ne akard, hidd el, inkább taszítja az embereket...
22/F
én is mindig ezt akarom :D de anyum mindig mondja mikor hazaérek suliból, hogy tiszta illatfelhö vagyok :D pedig azt gonolná az ember, hogy addigra már nem is érezni semmilyen spray/parfüm illatát, ha egésznap rajta van az emberen :D
szal anyumnak nem hittem, mert azt gondoltam csak azt akarja,hogy ne tegyek már annyit magamra ... és egyszer suliban hallottam hogy egy fiu szippantott egyett, (azt hittem büdösnek tart) és megkérdeztem,h OMG rossz az illatom, vagy mért csinálod ezt xD ... és azt mondta,h dehogyis, nagyon tetszik neki xD ...
szal sztem ez "tévhit" hogy azt hiszed,hogy nincs finom illatod, csak ahogy reggel magadra fujod megszokod az illatát és nem érzed :D
és akkor már télleg tulzás, ha te magad is annyira érzed ...
még tipnek esetleg azt is halottam (alkalmazom is) ,hogy mikor félig meg van száradva a hajad, akkor fujd rá az illatosítót ... nem muszaj a legerösebb parfümödet, valami gyengébb is elég, és a hajadon mindenki érzi majd ha ellibensz az orruk elött .... xD
Szia!
Nekem egyik osztálytársam szinte komplett szettet hord magával. Van nála tükör, smink (amiket nap,mint nap használ, hogy suliba meg tudja igazítani), fésű, hajvasaló, dezodor, pardüm. Elég vicces, amikor szünetekben vasalgatják a hajukat, meg órán (!) sminkelik magukat:D
Na, de nem ez a lényeg.
Én azt olvastam - nem tudom mennyire igaz, mert még nem próbáltam - hogy vaselinnel kell vékonyan bekenni a bőrfelületet és arra fújni a parfümöt, így állítólag jobban lehet érezni az illatot.
Egyébként az egy dolog, hogy te nem érzed magadon a parfümöt, mert az orros hosszá szokik pár perc alatt és már nem érzi az illatot, de ettől még mások igenis érezhetik a parfüm illatát:)
15/L
Magadon sose fogod érezni.
Amúgy meg akik húzzák maguk után a szegfelhőz, azok tényleg borzalmasak. És még alap dolgokkal sincsenek tisztában, mint pl. hogy karnyújtásnyinál tovább sose lehessen érezni a parfümöd. Ezt elvileg még egy etikett-protokoll könyvben is megtalálod.
Ja és a túl sok illatanyagtól megfájdul az ember feje és migrént is előhozhat. Én pl. ezért se fújom magam agyon, volt szerencsém hozzá, nem kellemes. :(
De ha mindenképpen el akarod érni: vegyél 10-20ezres, minőségi parfümöt (vagyis nem eau de toilette), fújj magadra reggel mindkét fül mögé, nyakra, csuklókra, hajba, stb., aztán ezt nap ismételd meg vagy háromszor. Szerintem pazarlás és ízléstelenség. :D Én szeretem a parfümnek azt a meghittségét, mikor a barátom odabújik hozzám és a nyakamba szimatol. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!