Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a bikini egy kis mellű...

Ez a bikini egy kis mellű lánynak való? 13 éves vagyok!

Figyelt kérdés
(mert hát nagyon megtetszett és ezt akarnám megrendelni,csak túl drága,ha tud valaki egy olcsó fürdőruhás oldalakat,irja már le a linkjét!köszi!
2009. febr. 23. 20:23
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

ezt szeretném megrendelni:

[link]

2009. febr. 23. 20:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Fúúú, ez baromi jól néz ki, én a helyedben simán megvenném. ugyanis ez még baráti áron van...
2009. febr. 23. 20:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se annyira drága hogy ne vedd meg :)
2009. febr. 23. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem drága. :) Menj el egy plázába, márkaboltokba, na AZ drága! :)

Egyébként szerintem igen, kismellű lánynak való. De csak abból gondolom, hogy a képeknél a kislány teljesen lapos, és nem látszik a bikini melltartóján semmi üres hely, ahol a nagyobb mellnek helye lenne. De gondolom neked úgyis nagyobb méretre van szükséged, és szerintem az jó nagyobb cicikre is.

2009. febr. 23. 22:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D énis megvenném,csak nem tudom hogy majd mit mond a szüleim hogy egy ilyen drága fürdőruhát akarok venni. de ha már ti tudjátok akkor megveszem :)
2009. febr. 24. 09:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

lesz az még olcsóbban is , FIGYELD MEG A FAZONT, ÉS AZT KERESD -aztán anyukáddal megbeszélitek, hol lehetne hasonlót találni.

Ha jön a szezon 2000 ft-ért gyönyőrű fürdőruhád lesz még.

A Tescoban minden nyáron van akció, és a sok csúnya közt nagyon jók is vannak. Pont ilyen 3SZÖG-et vettünk, és sokkal jobb, mint a sportmárkás bikinim. Kölcsönadtam, neki is nagyon bejött, alig adta vissza. Márkás boltokban is ki lehet fogni utolsó darabot, ha figyeled.

Vagy - Írj egy levelet a Húsvéti nyuszinak, hogy ne hozzon csokitojást, inkább szálljon be ebbe!

2009. febr. 24. 09:43
 7/17 anonim ***** válasza:
2009. febr. 24. 09:50
 8/17 anonim ***** válasza:

hmm..:p

hat feherbe tenyleg jol nez ki meg midnen :)

szeritnem se draga hisz ennel meg sokkal dragabbak is vannak..

de ha tenyleg 13 vagy es anyud kiakadna nem tudok mast javasolni csak mikor mar szezonja van a bikiniknek furdoruciknak menj el nezelodj es ami megtetsizk es jo lis all es neked emgfelelo arba van vedd emg:)

meg egy tipp feheret nem erdemes venni ha enm epilalod magad rendszeresen es ha strandon belemesz a vizbe mert megsargul tole:(

inkabb hasznalatos egy narancs vagy barna lila vagy ilyenek..

nah de te dontesed rem segitettem.. pusz

jah es ha tenyleg olcsot akakrsz venni nyugodtam hisz nem a marka szamit hanem, h jol alljon rajtad;)

2009. febr. 25. 13:59
 9/17 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek! igen igazad van a fehér besárgul.

de már találtam egy MEX-es fekete fürdőruhát!

nővéremé de sztem jól áll rajtam!!!!

pusz:)

2009. febr. 26. 10:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy.És biztos csinos is a Mexesben is! Szép nyarat!
2009. febr. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!