Csúnya vagyok? Link lejjebb
Figyelt kérdés
Ez lennék én. Ezetet a képet egy progu fotós készítette rólam. Mondátok el a véleményeteket?
16/F
2011. márc. 21. 17:42
2/22 anonim válasza:
Tiszta ragya vagy, ne reklámozd magad.
3/22 anonim válasza:
Ez a legjobb kép rólad?
Jobb, ha elkezdessz FEJRE gyúrni, mert a külsőddel nem fogsz hódítani.
4/22 anonim válasza:
Nem is annyira pattanásos. Csak van rajta. De ez nem vészes. simán elmúlhat . VAnnak ennél sokkal de sokkal durvábbak:S.
Viszont nem mondanám,hogy csúnya vagy. Inkább olyan furcsa az arcszerkezeted, mint Pete Wentz-nek :).
5/22 anonim válasza:
Teljesen átlagos vagy de nem a külső számít úgyse.
6/22 anonim válasza:
most, hogy már másodszorra tetted fel a kérdést szeretném megtudni, hogy mit jelent a "progu fotós"?
7/22 anonim válasza:
Én átlagosnak mondanálak..Kicsit zavaró, hogy belóg a táskád a képbe.. Így nem látni, milyen az állad, a nyakad, ami még sokat változtat az ember arcán.. A másik pedig a kapusznis pulcsi, nálam az már egyest jelent..:) L/21
9/22 anonim válasza:
csúnya vagy, de jó csajt akarsz. hehehe nap vicce. megy a napiszarra
10/22 anonim válasza:
Hm...szerintem aranyos vagy, nincs ezzel semmi baj, a pattanások szerintem elmúlnak majd idővel, hiszen még csak 16 vagy:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!