Milyen egy jóképű férfi nektek lányok? Kort mindenképp légyszi
legyen igényes. ha ez nincs meg mindent elvesztett
legyen önálló, erősen hangsúlyozott stílusa. fontos szempont de alakítható, ha még nincs.
legyen megfelelő az alakja.
a fent leírtakban felsoroltam, hogy általában a nőknek mik az alapszempontok. ezek nagy kategóriák, mindenkinek másban dől el.
személy szerint nekem az igényesség azt jelenti, hogy: csak lábon és kézen szőrös, rendesen fürdik, haját ápolja, van "meghatározó" illata.
önálló, erős stílus: szeretem a sportosakat, az elegánsakat, a hipstereket, a deszkásokat, bmx-eseket, hip hop stílusúakat. persze nem kell kimondani, hogy ilyen a stílusa csak némileg hasonló dolgok a kinézetében, érzéseiben legyenek meg:)
megfelelő alkat: ne legyen hájas. :D
Legyen ápolt,igényes,de ne töltsön több időt a tükör előtt mint én.Férfias,sármos,határozott,magabiztos kiállású.Kb.amiket linkeltek,ők mind nagyon jól néznek ki,kivéve a 00:09-es,ő nekem kislányos.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!