Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 26 éves édesanyaként mit...

26 éves édesanyaként mit tehetnék, hogy "anyukásabban" nézzek ki? Vagy jó ez így szerintetek? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 19. 12:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép szemetek van!

Szerintem anyukás is vagy, és fiatalos is. Így vagy szuper ahogy vagy!!! :)

2011. márc. 19. 17:13
 22/37 A kérdező kommentje:

GlamxLove nincs megszinezve a szemem, a vaku alapból ezt hozza ki belőle. A szememre vagyok a legbüszkébb. :)

Mindenkinek köszönöm a sok pozitívat, ennyire nem is számítottam. :)

2011. márc. 19. 19:28
 23/37 anonim válasza:
100%
elég anyukás vagy pont!:) kisfiad nagyon hasonlít rád!:)
2011. márc. 19. 23:33
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon csinos, igényes, szép vagy:)

Én is ilyen anyuka szeretném majd lenni!

25 N

2011. márc. 20. 11:15
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Anyukásabb szeretnél lenni? Akkor fogd össze a hajadat egy jó kis kontyba :) Az olyan anyás szerintem! :) Nagyon jól nézel ki most is, de a barna hajszín szerintem is sokkal jobban fog állni.

Más téma, de ha zavarnak a hegek, akkor ha tudsz, a kozmetikusoddal csináltass bőrcsiszolást! Most még szerintem elvégezhető (napsütéses időszakokban nem lehet).

Tetszik a szemöldököd! :)

2011. márc. 20. 18:19
 26/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a pozitív visszajelzéseket. :)

Utolsó: Mennyibe kerül kb. egy ilyen csiszolás, és mi a menete? Utoljára kb hat éve voltam kozmetikusnál, kitisztíttattam vele az arcomat kétszer is, de csak csúnyább lett, kicsit szkeptikus vagyok velük, de ezt kipróbálnám. :)

2011. márc. 20. 20:49
 27/37 anonim ***** válasza:

A bőrcsiszolás (mikrodermabrázió) speciális géppel történik.

Simán letisztítják az arcot, aztán kezdődik a művelet :)

A kezelés során egy ujjnyi méretű gyémántfejes szerkezettel eltávolítják a bőr felső hámrétegét (olyasmi, mint a bőrradír, csak sokkal hatékonyabb), majd a régiek helyett új sejtek keletkeznek.

A kúra végére eltűnnek a bőrről a hegek, sőt a kezelés ráncok enyhítésére is alkalmas (bár neked arra még nincs szükséged) :)

A gépi kezelés alternatívája lehet az AHA savas hámlasztó kúra, de ez szerintem nincs olyan hatékony, mint a mikrodermebrázió.

Árról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert eléggé eltérő lehet. :)

Ja, és hogy fáj-e: hát, nem mondanám kellemesnek, egy erősebb dörzsölős érzés, de nem fáj. A kezelés utáni enyhe bőrpír sem marad meg sokáig. Egyedül a fényvédelemre kell odafigyelni kezelés után!

Az AHA savas hámlasztás lényege is ugyanez: a felső hámréteg eltávolítása, ez almasavat, tejsavat, glikolsavat tartalmazó kozmetikumokkal történik. 3 hetes kúra, ezalatt is képes megújulni a bőr.

Na ez már egyáltalán nem kellemes érzés: egyszerűen fogalmazva csíp mint az állat! :) De csak kb 10-15 percig, simán el lehet viselni vagy akár meg lehet szokni :)

Ha zavarnak a hegek, akkor ne törődj bele, mert vannak módszerek, amik segíthetnek.

Remélem, kicsit tudtam segíteni! :)

2011. márc. 21. 22:46
 28/37 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy ha nagyon be akarom határolni az árat, akkor olyan 5000-10.000 forintot mondanék!
2011. márc. 21. 22:48
 29/37 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm az infot, szerintem áldozok rá annyit, hogy kikezeltessem így a bőrömet. Ez egyszeri alkalom, és nem kell megismételni?

2011. márc. 22. 13:39
 30/37 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy!!! Gyönyörűek a szemeid! Szerintem nincs tipikus "anyukás" kinézet. Nem kell máshogy kinézned! :)
2011. márc. 22. 20:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!