26 éves édesanyaként mit tehetnék, hogy "anyukásabban" nézzek ki? Vagy jó ez így szerintetek? Kép lent
Nagyon szép szemetek van!
Szerintem anyukás is vagy, és fiatalos is. Így vagy szuper ahogy vagy!!! :)
GlamxLove nincs megszinezve a szemem, a vaku alapból ezt hozza ki belőle. A szememre vagyok a legbüszkébb. :)
Mindenkinek köszönöm a sok pozitívat, ennyire nem is számítottam. :)
Szerintem nagyon csinos, igényes, szép vagy:)
Én is ilyen anyuka szeretném majd lenni!
25 N
Anyukásabb szeretnél lenni? Akkor fogd össze a hajadat egy jó kis kontyba :) Az olyan anyás szerintem! :) Nagyon jól nézel ki most is, de a barna hajszín szerintem is sokkal jobban fog állni.
Más téma, de ha zavarnak a hegek, akkor ha tudsz, a kozmetikusoddal csináltass bőrcsiszolást! Most még szerintem elvégezhető (napsütéses időszakokban nem lehet).
Tetszik a szemöldököd! :)
Köszönöm szépen a pozitív visszajelzéseket. :)
Utolsó: Mennyibe kerül kb. egy ilyen csiszolás, és mi a menete? Utoljára kb hat éve voltam kozmetikusnál, kitisztíttattam vele az arcomat kétszer is, de csak csúnyább lett, kicsit szkeptikus vagyok velük, de ezt kipróbálnám. :)
A bőrcsiszolás (mikrodermabrázió) speciális géppel történik.
Simán letisztítják az arcot, aztán kezdődik a művelet :)
A kezelés során egy ujjnyi méretű gyémántfejes szerkezettel eltávolítják a bőr felső hámrétegét (olyasmi, mint a bőrradír, csak sokkal hatékonyabb), majd a régiek helyett új sejtek keletkeznek.
A kúra végére eltűnnek a bőrről a hegek, sőt a kezelés ráncok enyhítésére is alkalmas (bár neked arra még nincs szükséged) :)
A gépi kezelés alternatívája lehet az AHA savas hámlasztó kúra, de ez szerintem nincs olyan hatékony, mint a mikrodermebrázió.
Árról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert eléggé eltérő lehet. :)
Ja, és hogy fáj-e: hát, nem mondanám kellemesnek, egy erősebb dörzsölős érzés, de nem fáj. A kezelés utáni enyhe bőrpír sem marad meg sokáig. Egyedül a fényvédelemre kell odafigyelni kezelés után!
Az AHA savas hámlasztás lényege is ugyanez: a felső hámréteg eltávolítása, ez almasavat, tejsavat, glikolsavat tartalmazó kozmetikumokkal történik. 3 hetes kúra, ezalatt is képes megújulni a bőr.
Na ez már egyáltalán nem kellemes érzés: egyszerűen fogalmazva csíp mint az állat! :) De csak kb 10-15 percig, simán el lehet viselni vagy akár meg lehet szokni :)
Ha zavarnak a hegek, akkor ne törődj bele, mert vannak módszerek, amik segíthetnek.
Remélem, kicsit tudtam segíteni! :)
Szia!
Nagyon szépen köszönöm az infot, szerintem áldozok rá annyit, hogy kikezeltessem így a bőrömet. Ez egyszeri alkalom, és nem kell megismételni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!