Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 26 éves édesanyaként mit...

26 éves édesanyaként mit tehetnék, hogy "anyukásabban" nézzek ki? Vagy jó ez így szerintetek? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 19. 12:51
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm a kisfiam nevében is, tényleg nagyon kedvesek és aranyosak vagytok. :) Ment mindenkinek a zöld kezecske.
2011. márc. 19. 13:20
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
A szemetek tenyleg ütös,engem is az fogott meg elöször..es egyetertek az elöttem levö kommentelövel teljes mertekben.Ne akarj anyukas lenni,mas anyukak hidd el teged irigyelnek, hogy gogy csinalod ezt, hogy ilyen jol nezel ki szüles utan,ahogy lattam nem szedtel fel felesleget,a többi anyukanak az a gondja, hogy adja le es hogy nezzen ki fiatalabbnak..neked megadatott szenvedes nelkül,örülj neki:)
2011. márc. 19. 13:27
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó így, és a szemeitek tényleg nagyon szépek! :)
2011. márc. 19. 13:28
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akarj anyukás lenni:)

Nagyon csinos vagy így ahogy vagy. Sajnos rengeteg nő, amikor gyerekük születik, egyszeriben megszünnek nőnek lenni, és elmamásodnak. Holott mindig nők maradunk, anyaként is!

2011. márc. 19. 13:30
 15/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)

Megfogadom a tanácsotokat, maradok ilyen, amilyen vagyok (na jó, a hajszínen változtatok nagy duzzogva.:D )

Nem értem én sem azokat, akik elhanyagolják magukat, úgy érzem, gyerek mellett is lehet egy kis időt fordítani magunkra. Egyébként a kérdésemet azért tettem fel, mert a párom egyszer tett egy ilyen kijelentést (bár talán csak viccelődött, és az is lehet, hogy bóknak szánta), hogy senki nem nézné ki belőlem, hogy anya vagyok, mert még mindig lánynak nézek ki, nem asszonynak. :)

De megnyugodtam, mert nagyon kedves és pozitív hozzászólásokat kaptam mindenkitől, amit még egyszer köszönök. :)

2011. márc. 19. 13:42
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Óóóó ezen ne változtass,nagyon tipikus fiatalos anyukás vagy,jó ez így...Nem kell "anyásabban" kinézned!:)

/L

2011. márc. 19. 13:52
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se akarj anyukás lenni, így vagy jó ahogy vagy, szép vagy és nőies.

Most belegondoltam abba, hogy egyidősek vagyunk, de én még inkább egy 15 éves gyerekre hasonlítok, nem egy felnőtt nőre. Na ez a gáz. Mondjuk nekem nincs gyerekem, még az odébb lesz.

2011. márc. 19. 13:54
 18/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, ismerős az érzés, most szilveszterkor pezsgőt akartam venni egy hipermarketben, és elkérték a személyimet, pedig gyerekkel voltam, kocsi slusszkulcsa a kezemben....hát no... :) De nem sértődtem meg különösebben. :D
2011. márc. 19. 13:56
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
A szemed meg van szereksztve, ha jól látom :) Látszik,h alapból is szép kék, de az is látszik, hogy még rászíneztél :) Ne akarj "anyukásabb" lenni, ha mentek a játszótérre, inkább légy büszke, húzd ki magad, úgy tapasztaltabbnak fogsz látszani és akkor majd a többi anyuka fog írni a gyakorikerdesek.hu-ra, hogy hogyan lehetnének fiatalosabbak ;)
2011. márc. 19. 15:39
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem se akarj anyukásabb lenni,mert így is az vagy,de még mellette nagyon szép,és fiatal is!A szemed tényleg nagyon szép,és a bőröd is.A kisfiad pedig nagyon aranyos:)

Jó egészséget és boldogságot nektek!:))

2011. márc. 19. 15:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!