26 éves édesanyaként mit tehetnék, hogy "anyukásabban" nézzek ki? Vagy jó ez így szerintetek? Kép lent
Szerintem ne akarj anyukás lenni:)
Nagyon csinos vagy így ahogy vagy. Sajnos rengeteg nő, amikor gyerekük születik, egyszeriben megszünnek nőnek lenni, és elmamásodnak. Holott mindig nők maradunk, anyaként is!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)
Megfogadom a tanácsotokat, maradok ilyen, amilyen vagyok (na jó, a hajszínen változtatok nagy duzzogva.:D )
Nem értem én sem azokat, akik elhanyagolják magukat, úgy érzem, gyerek mellett is lehet egy kis időt fordítani magunkra. Egyébként a kérdésemet azért tettem fel, mert a párom egyszer tett egy ilyen kijelentést (bár talán csak viccelődött, és az is lehet, hogy bóknak szánta), hogy senki nem nézné ki belőlem, hogy anya vagyok, mert még mindig lánynak nézek ki, nem asszonynak. :)
De megnyugodtam, mert nagyon kedves és pozitív hozzászólásokat kaptam mindenkitől, amit még egyszer köszönök. :)
Óóóó ezen ne változtass,nagyon tipikus fiatalos anyukás vagy,jó ez így...Nem kell "anyásabban" kinézned!:)
/L
Szerintem se akarj anyukás lenni, így vagy jó ahogy vagy, szép vagy és nőies.
Most belegondoltam abba, hogy egyidősek vagyunk, de én még inkább egy 15 éves gyerekre hasonlítok, nem egy felnőtt nőre. Na ez a gáz. Mondjuk nekem nincs gyerekem, még az odébb lesz.
Szia!
Szerintem se akarj anyukásabb lenni,mert így is az vagy,de még mellette nagyon szép,és fiatal is!A szemed tényleg nagyon szép,és a bőröd is.A kisfiad pedig nagyon aranyos:)
Jó egészséget és boldogságot nektek!:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!