Mikor lehet kivenni a fülbevalót?
Figyelt kérdés
tegnap lövetettem ki fülemet. aztmonda a kozmetikus h 4 hétig benne kell lennie annak a fülbevalónak.
de megkérdeztem egy másik kozmetikus ő aztmondta h 1 hétig
másikat is megkérdeztem ő meg azmondta h 2 hétig
na most akkor meddig kell benne lenni annak a fülbevalónak és mikor lehet újat rakni bele?
2011. márc. 18. 14:21
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy mivel lőtték,mert valakinek lövik de azt mondja fúrták,és valaki meg azt mondja hogy szúrták...És nem mindegy,mert ha lőtték akkor 2-3 hét,ha szúrták akkor 3-4 de inkább 4 hét,ha fúrták akkor több mint 4 hét.
Ez tuti!!
2/5 anonim válasza:
Szerintem minimum 4-5 hét. Nekem lassan két hónapja lőtték, mikor legutóbb kivettem, még vérzett. Minél tovább bent van, annál jobb, de ne felejtsd el csavargatni!
3/5 A kérdező kommentje:
persze csavargatom meg kenem tetrán krémmel
nem is fáj mikor csavargatom mégcsak nem is piros
2011. márc. 18. 17:04
4/5 anonim válasza:
:) akkor szerencsés vagy, de 3hetet azért várj! nekem sajnos sok gond van/volt vele...egyszer rá is nőtt a fülem a fülbevalóra, mert csak ilyen kis pötty volt bent, és nem forgattam mert fájt és kivenni se tudtam, szóval csak óvatosan :)
5/5 A kérdező kommentje:
jaj:S:S
értem
köszi a válaszokat..
2011. márc. 18. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!