Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor lehet kivenni a fülbevalót?

Mikor lehet kivenni a fülbevalót?

Figyelt kérdés

tegnap lövetettem ki fülemet. aztmonda a kozmetikus h 4 hétig benne kell lennie annak a fülbevalónak.

de megkérdeztem egy másik kozmetikus ő aztmondta h 1 hétig

másikat is megkérdeztem ő meg azmondta h 2 hétig

na most akkor meddig kell benne lenni annak a fülbevalónak és mikor lehet újat rakni bele?

2011. márc. 18. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ,hogy mivel lőtték,mert valakinek lövik de azt mondja fúrták,és valaki meg azt mondja hogy szúrták...És nem mindegy,mert ha lőtték akkor 2-3 hét,ha szúrták akkor 3-4 de inkább 4 hét,ha fúrták akkor több mint 4 hét.

Ez tuti!!

2011. márc. 18. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minimum 4-5 hét. Nekem lassan két hónapja lőtték, mikor legutóbb kivettem, még vérzett. Minél tovább bent van, annál jobb, de ne felejtsd el csavargatni!
2011. márc. 18. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:

persze csavargatom meg kenem tetrán krémmel

nem is fáj mikor csavargatom mégcsak nem is piros

2011. márc. 18. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
:) akkor szerencsés vagy, de 3hetet azért várj! nekem sajnos sok gond van/volt vele...egyszer rá is nőtt a fülem a fülbevalóra, mert csak ilyen kis pötty volt bent, és nem forgattam mert fájt és kivenni se tudtam, szóval csak óvatosan :)
2011. márc. 18. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:

jaj:S:S

értem

köszi a válaszokat..

2011. márc. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!