Május 2. -án lövettem a fülembe, elvileg egy hónapig nem szabadna kivenni. Ugye nem lesz baj, ha pénteken kiveszem a fülbevalót?
Azt mondta a csajszi, hogy kb. egy hónapig nem szabad kivenni a fülbevalót csak forgatni. Május 2.-án lövettem, de nagyon fontos lenne, hogy pénteken, 27-én ne legyen a fülembe.
Iskolák közötti bajnokság lesz, elvileg benne lehetne a fülembe, de akkor le kell ragasztani. Nekem ezzel csak rossz tapasztalataim voltak, akármivel ragasztottam le, ahogy izzadok úgy is lejön a ragasztó, az ékszerek pedig balesetveszélyesek. Így inkább kivenném, de hogy ne tűnjön el az öltözőből inkább reggel kivenném és amikor hazaérek visszatennám. Pontosan nem tudom mennyi időről van szó. Kb. 7-8 óra lehet majd.
Ugye nem gond, ha kiveszem?:)
Köszönöm a válaszokat!
Tartok a baleseettől is..Sajnos már láttam olyat, amikor beleakadt egy lány fülbevalójába a másik lány keze, és vérzett is a füle a lánynak. Elég csúnya látvány volt és azt mondta a lány, hogy fájt is neki.. Nem szeretnék így járni:/
Majd még meglátom, hogy mi lesz péntekig..
Köszönöm, remélem jól sikerül a bajnokság!
Na most már egyre jobban parázok ez miatt :/
Azt sem szeretném, ha benőne, de hát ennyi idő alatt csak nem nőne be, viszont azt sem szeretném, ha baleset érne ezmiatt. Lehet, hogy inkább úgy csinálom, hogy az öltözőbe meccs előtt kiveszem a fülbevalót és a meccsek után visszateszem. Így kb. 2-3 óra lesz.
Akkor úgy lesz.
Mondjuk régebben volt olyan, hogy 1 évig nem volt fülbevaló a fülembe és amikor vissza akartam tenni kicsit fájt, de nem volt vészes:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!