Május 2. -án lövettem a fülembe, elvileg egy hónapig nem szabadna kivenni. Ugye nem lesz baj, ha pénteken kiveszem a fülbevalót?
Azt mondta a csajszi, hogy kb. egy hónapig nem szabad kivenni a fülbevalót csak forgatni. Május 2.-án lövettem, de nagyon fontos lenne, hogy pénteken, 27-én ne legyen a fülembe.
Iskolák közötti bajnokság lesz, elvileg benne lehetne a fülembe, de akkor le kell ragasztani. Nekem ezzel csak rossz tapasztalataim voltak, akármivel ragasztottam le, ahogy izzadok úgy is lejön a ragasztó, az ékszerek pedig balesetveszélyesek. Így inkább kivenném, de hogy ne tűnjön el az öltözőből inkább reggel kivenném és amikor hazaérek visszatennám. Pontosan nem tudom mennyi időről van szó. Kb. 7-8 óra lehet majd.
Ugye nem gond, ha kiveszem?:)
Köszönöm!
Azt mondta az edzőnk, hogy minden ékszert ki kell venni, mondtam, hogy mi a helyzet, de azt mondta, hogy ennyi idő alatt nem fog összeforrni a lyuk. A fájdalmat meg bírom, mármint, olyat, hogyha kicsit fájni fog, ha visszateszem. Amikor lőtték sem kaptam érzéstelenítőt, csak fertőtlenítették.
Viszont az is kiderült, hogyha csak ott veszem ki a kupa előtt és utána visszateszem, akkor 6 óra telik el.
Szerintem ki fogom venni inkább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!