Milyen ötlet lenne ha a 3 tengerimalacomat tetoválnám a fenekem fölé a hátamra?
Well…
Csernus Doktor szóhasználatával élve: Azt gondolom, hogy egy elbaszott tini vagy, aki 21 éves korára sem vált felnőtté. A tetováló szalonban viszont nagyon jó ötletnek tartják majd, mert egy halom pénzt akasztanak le az ilyen idiótáktól mint te is vagy. Belőletek élnek. És ha majd leszedeted, szintén fizethetsz. Gratu!
Azt is írta,hogy Csernus doktor szavaival.:-))
De szerintem azért tetted fel ezt a kérdést,mert magad sem vagy biztos benne.Tehát hajlasz a nem felé,csak mástól vársz megerősítést.És ha megbánod,akkor mondhasd,hogy ők mondták.Még aludj rá pár hónapot,és ha még akkor sem tudsz élni nélküle,akkor dönts!!!
Hát nem azért kérdeztem ezt, hogy aztán rájuk fogtam hogy bezzeg ők mondták hogy tetováltassam magamra:) Jóisten:)
Egyébként csak egy ötlet volt, valószinű nem fogom megcsináltatni, ugyanis ki tudja mennyi állatom lesz még és nem akarok tetőtől talpig tetkós lenni:)
Max olyat ami lekopik pár éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!