Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ötlet lenne ha a 3...

Milyen ötlet lenne ha a 3 tengerimalacomat tetoválnám a fenekem fölé a hátamra?

Figyelt kérdés
Egy hete meghalt az egyik tengerimalacom és nagyon szerettem és ezért szeretném magamra tetováltatni. Mit gondoltok?
2009. febr. 22. 11:13
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Jó ötlet először csak olyat ami lekopik:) És az nem kerül több pénzbe mint a sima tetoválás?:)
2009. márc. 3. 07:37
 22/35 anonim ***** válasza:
40%

Well…

Csernus Doktor szóhasználatával élve: Azt gondolom, hogy egy elbaszott tini vagy, aki 21 éves korára sem vált felnőtté. A tetováló szalonban viszont nagyon jó ötletnek tartják majd, mert egy halom pénzt akasztanak le az ilyen idiótáktól mint te is vagy. Belőletek élnek. És ha majd leszedeted, szintén fizethetsz. Gratu!

2009. márc. 3. 08:28
 23/35 A kérdező kommentje:
Hú belőled aztán árad az értelem te társadalom szégyene:)
2009. márc. 3. 09:24
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Mért van az,hogyha nem tetszik egy válasz, akkor ilyeneket mondasz?? Isteni szerencséd van, hogy nem elefántot tartottál. Azt hogy tetováltatnád oda???
2009. márc. 3. 17:22
 25/35 A kérdező kommentje:
Hát nem a teljes elefánt méretét hanem lekicsinyiteném:D
2009. márc. 4. 08:21
 26/35 A kérdező kommentje:
És bocs de ha valaki azt mondja hogy egy elbaszott tini vagyok akkor szerinted hogy kéne válaszolnom?
2009. márc. 4. 08:21
 27/35 anonim ***** válasza:
60%

Azt is írta,hogy Csernus doktor szavaival.:-))

De szerintem azért tetted fel ezt a kérdést,mert magad sem vagy biztos benne.Tehát hajlasz a nem felé,csak mástól vársz megerősítést.És ha megbánod,akkor mondhasd,hogy ők mondták.Még aludj rá pár hónapot,és ha még akkor sem tudsz élni nélküle,akkor dönts!!!

2009. márc. 4. 12:19
 28/35 A kérdező kommentje:

Hát nem azért kérdeztem ezt, hogy aztán rájuk fogtam hogy bezzeg ők mondták hogy tetováltassam magamra:) Jóisten:)

Egyébként csak egy ötlet volt, valószinű nem fogom megcsináltatni, ugyanis ki tudja mennyi állatom lesz még és nem akarok tetőtől talpig tetkós lenni:)

Max olyat ami lekopik pár éven belül.

2009. márc. 4. 12:30
 29/35 anonim ***** válasza:
Tutod mi a baj,ezekkel a tetkókkal??Én iszonyodva nézem őket,mert nem értem,hogy miért kell visszafejlődni a természeti népek szintjére.De aki ma 20 éves és "jól" mutat a pirosrózsa a mellén,annak majd nézd meg 2 gyerek után 50 évesen.Nagyon szinehagyott tud lenni az a hervadt rózsa:-)
2009. márc. 4. 13:44
 30/35 anonim ***** válasza:
A természeti népek sokkal többet fognak érni bármikor bármelyikőtöknél,és bármely szimbólum használatuk.erre vagytok büszkék amik most vannak a világba?mert ez nulla...
2009. márc. 5. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!