Milyen ötlet lenne ha a 3 tengerimalacomat tetoválnám a fenekem fölé a hátamra?
:D vicces. én már azt is furcsálom ha valaki halott hozzátartozója képét tetováltatja magára, de a tengerimalac a legviccesebb.
amúgy meg nem hinném egy tengerimalac tetoválás viccesebb lenne egy sárkánynál vagy a nonfiguratív képnél, vagy akárminél. szóval hajrá.
Én nem tenném... Főleg mert a tengerimalac nem hosszú életű, és ha sok meghal az évek alatt, tele lesz a hátad velük :-)
Amúgy sem vagyok tetoválás párti.
hát ilyen kis álltakákat kisgyerekek szeretgetnek :)és teszenk fel szines tattowal :)
ha nagyon akarsz tetoválást akkor lapockádra csináltass vmi nonfigut, az szexi :)
21/L
Ne hallgass senkire! Ha neked tetszik és úgy gondolod, hogy egész életedben tetszeni fog, akkor hajrá!
Ezek a válaszok, hoyg "én nem tenném", mégis milyenek már? Én pl. nem innék martinit, mer utálom, de mi van, ha más szereti?
Köszi legalább te adtál értelmes választ.
Nonfiguratívot meg nem akarok, mert annak mi értelme van? Számomra nincs jelentése , mély tartalma egy olyan tetoválásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!