Milyen ötlet lenne ha a 3 tengerimalacomat tetoválnám a fenekem fölé a hátamra?
szerintem jól nézhet ki, bár én inkább nem élethű, hanem kicsit mesefigura/gyerekrajz-szerű mintaként varratnám magamra, szerintem ez azért is jobb lenne, mert élethűre nagyon nehéz lenne megcsinálni, plusz sokszor nem is sikerül jól az ilyen, viszont ha figuraként rakatod magadra, akkor jópofa is, ettől függetlenül pedig számodra ugyanúgy lesz értéke a tetoválásnak.
itt van pár kép, hogy kb mire gondolok: [link]
még akkor is jól nézhet ki, ha ilyen szinten leegyszerűsíted: [link]
kérj segítséget a tetoválótól, neki a tervezés is beletartozik a munkájába.
én is magamra tetováltatom majd a macskám, ha úgy alakul.(szerencsére még él és virul.)
Nem hiszem, hogy pl a gyerekek tenyésztették volna ki a rengeteg féle malacot...nekem 24éves koromig volt.
Egyébként ha valami helyes kis mesés figurát rakatnál fel,ahogy előttem írták, az nem lenne rossz.
Mindenesetre jobb, mint amikor valaki a segglika fölé azt iratja: nem bejárat...
Lehet,hogy te leszel az első,aki egy t.malackát hord majd magán...Egyre azért nagyon figyelj oda,szép legyen a rajz! Ezt már írták előttem,és nagyon igaza van.Annak is,aki figyelmeztet,hogy mindig rajtad marad.Mi lenne,ha olyannal próbálkoznál,ami egy idő után lekopik? Ha tetszik a dolog,lehet véglegesíteni a tetkót.
Nem korfüggő,ki szereti a kis szőrmókokat! Sokan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!