Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ötlet lenne ha a 3...

Milyen ötlet lenne ha a 3 tengerimalacomat tetoválnám a fenekem fölé a hátamra?

Figyelt kérdés
Egy hete meghalt az egyik tengerimalacom és nagyon szerettem és ezért szeretném magamra tetováltatni. Mit gondoltok?
2009. febr. 22. 11:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis képzelőerővel klassz malacot lehetne tetoválni. Ha nem egy szimpla malacot rajzolsz profilból akko még elég szupi is lehet. Amugy sok más állatot tetoválnak magukra az emberek Pl pók, kobra, skorpió. Szal lehet stílusos is.
2009. febr. 22. 13:36
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jól nézhet ki, bár én inkább nem élethű, hanem kicsit mesefigura/gyerekrajz-szerű mintaként varratnám magamra, szerintem ez azért is jobb lenne, mert élethűre nagyon nehéz lenne megcsinálni, plusz sokszor nem is sikerül jól az ilyen, viszont ha figuraként rakatod magadra, akkor jópofa is, ettől függetlenül pedig számodra ugyanúgy lesz értéke a tetoválásnak.

itt van pár kép, hogy kb mire gondolok: [link]

[link]

még akkor is jól nézhet ki, ha ilyen szinten leegyszerűsíted: [link]

kérj segítséget a tetoválótól, neki a tervezés is beletartozik a munkájába.

én is magamra tetováltatom majd a macskám, ha úgy alakul.(szerencsére még él és virul.)

2009. febr. 22. 21:05
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

az előző vagyok (21:05-ös), azóta találtam konkrétan tengerimalacos-mesefigurásat is: [link]

[link]

ezeket tök jól meg lehetne csinálni, plusz most 'menő' is aranyosabb/mesésebb dolgokat tetováltatni.

2009. febr. 22. 21:45
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy pl a gyerekek tenyésztették volna ki a rengeteg féle malacot...nekem 24éves koromig volt.

Egyébként ha valami helyes kis mesés figurát rakatnál fel,ahogy előttem írták, az nem lenne rossz.

Mindenesetre jobb, mint amikor valaki a segglika fölé azt iratja: nem bejárat...

2009. febr. 23. 21:18
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg nagyon szeretnéd akkor keress fel egy jó tetoválószalont és ott mondd meg, hogy milyen elképzeléseid vannak, szuperül meg fogja neked rajzolni, úgy hogy se nem gyerekes, se nem vicces nem lesz. nekem törpenyulam és annyira imádom a kis dilis pofiját, hogy el tudom képzelni, hogy ha nem lenne én is magamra tetetném. egyébként tetoválás-párti vagyok, bár még egy darabom sincs.. :)
2009. febr. 24. 09:54
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
szerintem viszont mókás lenne és eredeti. én megcsináltatnám a helyedben:)
2009. febr. 27. 17:48
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó és kedves ötlet,én 23 vagyok de ugyanúgy szeretem a tengeri malacokat és most egy csincsillám van.jópofa lenne,a nonfigura meg semmit mondó se érő üres nulla dolog,"p.csa rendszám":),de ez tündéri ötlet:)
2009. márc. 1. 08:36
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy édes kis csivavám van és magamra tetováltattam. De az kutya. Már tengerimalacot én sem tetoválnék magamra. De ha nagyon szereted őket akkor miért is ne, csak nem bánd meg. Én nem tenném, bocsánat, de ez a kérdés, és válaszoltam rá, ahogy mindenki más is, amikor kifejtette a véleményét
2009. márc. 1. 16:20
 19/35 anonim válasza:
Szerint jó, ha valki ennyire szereti az állatát :D Jó ötlet, de én nem a képét, hanem a nevét tetováltatnám magamra. Az jobban mutat.
2009. márc. 2. 16:25
 20/35 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy te leszel az első,aki egy t.malackát hord majd magán...Egyre azért nagyon figyelj oda,szép legyen a rajz! Ezt már írták előttem,és nagyon igaza van.Annak is,aki figyelmeztet,hogy mindig rajtad marad.Mi lenne,ha olyannal próbálkoznál,ami egy idő után lekopik? Ha tetszik a dolog,lehet véglegesíteni a tetkót.

Nem korfüggő,ki szereti a kis szőrmókokat! Sokan!

2009. márc. 2. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!