Hűűűű ti hány évesek vagytok, hogy ilyen művi szépségekért rajongtok??? A világ tele van szebbnél szebb magyar lányokkal, akik 3D-sek és nincs rajtuk egy kiló smink (jó esetben). Többnyire cigányosnak mondanám, akiket linkeltek, kivéve Natalie Portman. :D
2011. márc. 16. 09:44
22/35 anonim válasza:
A 9:44-es vagyok. Natalie Portman-on kívül még pár tényleg nem cigányos, de a téma inditójáé... nagyon is az. Oké, Gomez, biztos valami mexikói/latin lehet, de akkor is.
2011. márc. 16. 09:47
23/35 anonim válasza:
"Hűűűű ti hány évesek vagytok, hogy ilyen művi szépségekért rajongtok??? A világ tele van szebbnél szebb magyar lányokkal, akik 3D-sek és nincs rajtuk egy kiló smink (jó esetben). Többnyire cigányosnak mondanám, akiket linkeltek, kivéve Natalie Portman. :D"
Én speciel nem rajongok senkiért, csak linkeltem pár nekem tetsző személyről képet. Az utcán is látok nála szebb lányokat, de őket nemigen tudom megmutatni, ismerőseimet pedig sosem hoznám kínos helyzetbe, ezért őket pláne nem linkelem be sehová.
2011. márc. 16. 09:53
24/35 anonim válasza:
Szerintem ez a lány tök átlagos. Sőt, szerintem annyira nem is szép. Ez van, a szépség relatív.
2011. márc. 16. 10:17
25/35 anonim válasza:
Neked talán ő a legszebb a világon, de nekünk meg nem. Nagyon szép ez a nő, aláírom, de láttam már olyat aki nekem százszor jobban tetszett, mint ő.
2011. márc. 16. 10:19
26/35 anonim válasza:
Nem tudom, én sose tartottam szépnek magam, de ezzel a nővel nem cserélnék, mert szerintem semmi szép nincs rajta. Túl sötét a bőre, nem tetszik a szája, se a szemei, se az arcformája. Nem szép egyáltalán.
2011. márc. 16. 11:32
27/35 anonim válasza:
Selen Gomezt sosem tartottam szépnek,számomra egy buborék fejű tini lány,tény,hogy a belinkelt képen lévő nő szép,de bármennyire is hihetetlen láttam már nála szebbet. Kár ezen vitatkozni az,hogy te oda vagy érte és csodálatosnak látod még nem jelenti azt,hogy a világon ő a legszebb nő.
2011. márc. 16. 11:52
28/35 anonim válasza:
igen sokat! a "celebvilágban" is és a való életben is.
amúgy meg a szépség relatív. ízlések és pofonok. elég gáz hogy azt hiszed hogy a te véleményed tény.
21/L
jah a csaj egyébként nagyon szép.. de nem a legszebb a világon.
2011. márc. 16. 13:31
29/35 anonim válasza:
Erről a nőről egy kiélt cigányasszony jut az eszembe, nem szép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!