Láttatok már nála szebb lányt? Nem hiszem (kép lent)
Figyelt kérdés
verhetetlen :D
láttam sokan írták hogy Selena Gomez milyen gyönyörű Sellyke sehol sincs ő hozzá szépségben.
2011. márc. 15. 20:49
12/35 anonim válasza:
Nekem már tele van a puttonyom a mostanában divatos "egzotikus szépségekkel". Én nem is értem miért vannak tőlük annyira elájulva. Ennek a lánynak pedig nincsenek is szép, finom vonásai.
14/35 anonim válasza:
Láttam, rengeteget, mivel a hófehér bőrű lányokra bukom....számomra ő egyáltalán nem szép (ne haragudj, de nagyon nem az én ízlésemhez való!)
15/35 anonim válasza:
16/35 anonim válasza:
20:58 vagyok :D
Igen,azt írtam,hogy talán Selena szebb.Amúgy tényleg egy kicsit rágcsáló feje van.
17/35 anonim válasza:
Igen láttam, minden alkalommal, mikor tükörbe nézek:D
18/35 anonim válasza:
szép-szép, de láttam már sokkal-sokkal gyönyörűbb lányt élőben akit meg sem közelít az általad linkelt csaj :)
19/35 anonim válasza:
Nem önteltségből mondom, de ennél én szebb vagyok, legalábbis szerintem (és azok számára is, akik szőke pártiak). Annyi szent, hogy el nem cserélném az arcomat az általad linkelt lányéval és az én képeim nincsenek photoshopolva, nincs profi sminkesem és fodrászom.
19L
20/35 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!