Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép lány Zimány...

Szerintetek szép lány Zimány Linda?

Figyelt kérdés
ha szép miért ha nem miért nem? 22/l
2011. márc. 13. 15:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

És ha ragyás? Arról nem tehet..

járkáljon alapozó nélkül vagy mivan?

Höö?

Amúgy szerintem nem kifejezetten szép, de tudja viselni saját magát. Mondjuk szerintem a homloka túl magas.

És hát hízhatna is ideoda.

2011. márc. 16. 20:33
 22/24 anonim ***** válasza:

És ha ragyás? Arról nem tehet.

De széppé se teszi, maradjunk ennyiben. Pl. a cicomái mellett költhetne profi kozmetikusra, magas minőségű kozmetikumokra, aligha hiszem, hogy ne telne rá neki. Akinek olyan mitesszeres, ragyás bőre van (főleg huszonévesen), tuti nem ápolja megfelelően.

2011. márc. 17. 11:52
 23/24 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam és mondták Lindáról a tv-ben, hogy a szépséges modell, csak annyit éreztem, hogy ez mekkora túlzás! Maradjunk annyiban, hogy modell.. Tényleg azzal egyet értek, hogy, mert valakinek nem tetszik, az még nem irigy... Nekem se tetszik, viszont, ha látom Palvin Barbarát vagy Debreczeni Zitát, akkor azt érzem, hogy ők meseszépek.. Linda nem az esetem és kész!
2012. júl. 23. 03:02
 24/24 anonim válasza:

A haja mű, mert meg van hosszabbítva ultrahangos izével.

A fogai le lettek csiszolva és kerámiahéjakkal feljavítva?

A mellei szilikonnal feltöltve.

Az orra is meg van plasztikázva?

A szája is feltöltve...

2012. szept. 2. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!