Szerintetek szép lány Zimány Linda?
Figyelt kérdés
ha szép miért ha nem miért nem? 22/l2011. márc. 13. 15:49
2/24 anonim válasza:
Tv-be jól néz ki, de élőbe hatalmas csalódás. Túl vékony és az 1 kg smink ellenére amit visel is látszanak a pattanásai.
3/24 anonim válasza:
Nem tudom rá azt mondani, hogy csúnya, mivel a csúnyaság nem itt kezdődik, de egy tucatlánynak tartom, semmi különleges nincs benne.
Ráadásul elég rendesen "fel van tuningolva". Megcsináltatta a száját, mostmár a mellét is, a haja sem a sajátja stb.
Szóval nekem nem tetszik, nála sokkal szebb nők vannak.
5/24 anonim válasza:
Szerintem sem nagy szám, simán elmennék mellette az utcán. Persze, ha nem lenne szétvakolva, amiből látni, hogy ő aztán hírösembör.
6/24 anonim válasza:
szépnek szép, de nem annyira szép mint amilyen beképzelt :)
nála sokkal szebb nőket lehet látni.
7/24 anonim válasza:
szerintem nem nekem nem jön be
8/24 anonim válasza:
Szépnek szép, de vannak nála szebb nők is. persze azért csinos és jó alakja van.
26.L
9/24 anonim válasza:
semmi extra se nem szep se nem csunya. atlagos. az utcan nem tunne ki a tobbi lany kozul.
10/24 •ß• válasza:
Nem szép,mondjuk csúnya sem.
Nekem nem tetszik a plakát homloka,meg az orra..olyan hegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!