Mik a karakteres arc jellemzői?
szia:) ezt találtam:
karakteres arc: széles homlok, keskeny, szinte hegyes állal. Számára előnyös a lazán aláhulló haj, szinte simogatja az arcot. A tépett frufru ideális az arányok kiegyenlítéséhez. A lendületes, lágy hullámok is puhábbá teszik a kemény kontúrokat. Az áll körüli dús frizura kiegyenlíti a fej enyhe háromszög formáját. Különösen szép hozzá a lépcsőzetesen nyírt, félhosszú bubifrizura, kifelé fésült hajvéggel. A telt, hosszú frufru szép ellentéte a keskeny állnak és optikailag rövidíti az arcot. Javasoljuk, hogy körkefén főnözzék formára a hajukat, majd rögzítsék némi hajlakkal. Előnyösek a pimaszul homlokba hulló tincsek is, melyek hozzásimulnak az arc természetes vonalaihoz.
Minél jobban érvényre jut a fedőhaj, annál előnytelenebbül hozza előtérbe a hegyes arcformát. Ezért kerüljék a mélyen lelógó oldalrészeket és rövid hajat, melyek a fejtetőt hangsúlyozzák. Alapvetően érvényes: felül kevesebb, alul több! A zselézett frizurák nem nyerők. Az előnyös laza frizurához inkább az ujjaikkal borzolják fel hajukat, mindig a tövénél megemelve.:)
ezt csak úgy még bemásoltam mellé:)
remélem segítettem!
21:40, hogy lehetsz ilyen bunkó?
nyugodjon békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!