Nagyon zavar az izmos lábam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szóval arra szeretnék használható választ kapni, hogy mit tegyek a lábammal...habár nem vagyok gebe, elég jól is nézek ki, de gatyót nem mindig találok magamnak, mert a vádlim (elsősorban) "vastag". nem hájtól, izomtól. pedig nincs túlsportolva, igazából nem is értem...ha 1 nagyobb méretűt próbálok fel annak meg simán lecsúszik a dereka.lényeg a lényeg, hogy ebben az anorexiásoknak kitalált divatvilágban nem tudok mit csinálni és várnám a segítségeteket!!2009. febr. 19. 17:17
1/3 anonim válasza:
Hát én mást nem tudok tanácsolni max. mindig egy számmal nagyobb nacit veszel, és ahol nagyon bő, ott beveteted varrónővel. Vagy vársz egy kicsit, nem sokára újra a trapéz naci lesz a divat. :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, aranyos vagy de a legszörnyűbb, hgy a trapézgatya áll az összes közül a legrosszabbul xD
nem szeretem magam, rájöttem |=//
2009. febr. 19. 18:21
3/3 anonim válasza:
az,hogy nem szereted magad nem megoldás,ilyennek születtél el kell fogadnod.
nagyon nem tudsz mit csinálni,de hogy megnyugodj én is ilyen vagyok.De vannak egyenes szárú nacik,amik bővebb szárúak.Én azt imádom...Meg van olyan,ami a trapézhoz hasonlít,de az rögtön comb/térdtől bővül és nagyon csini.Nekem iszonyatosan tetszik,de még nem sikerült vennem:((
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!