Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A körmöm kettéválik mit...

A körmöm kettéválik mit csináljak? (pontosabban láccik hogy rétegekből áll, szétválnak a rétegek)

Figyelt kérdés
Növesztem a körmöm,de amint hosszabb lesz,mindig elkülönül egy réteg és ez látszik a körmöm végénél, és ezért mindig le kell vágnom annyira, ameddig igy feljött vagymi a köröm. szóval ameddig láccik hogy réteges. már elegem van h mindig levágom a körmöm, és igy megint rövid lesz,már annyira szeretnék hosszú körmöt:( nem szoktam festeni a körmöm. mit tudnék tenni?
2011. márc. 8. 20:40
 1/4 A kérdező kommentje:
lehet hogy hülyén fogalmaztam meg,bocsi. de szerintem nagyából érthető:)
2011. márc. 8. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a körmöm, de szerintem ez azért van mert kevés vitamint eszel (ahogy én is). Egyél sok gyümölcsöt, esetleg vegyél vitamint, és szedd. Én is mindig meg akartam növeszteni a körmöm, de már lemondtam róla, ugyanolyan, mint ahogy te leírtad a tiéd :S Esetleg még vehetsz körömerősítőt, találsz drogáriákban, vagy bizsuboltban, ilyen helyeken. ;)
2011. márc. 8. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet h vitaminhiány, menj el házidokihoz, majd tovább irányít. Vagy vegyél körömerősítőt, Biovanne és társai, egy próbát megér!
2011. márc. 8. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:) hát igen, nem túl sok gyümölcsöt eszem, ami tudom hogy rossz,de mostmár szeretnék mindennap enni.
2011. márc. 8. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!