Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A pasid szépnek tart téged,...

A pasid szépnek tart téged, pontosabban mit tart rajtad szépnek?

Figyelt kérdés
Megjegyzi a hibáidat, vagy csak dicsér?
2010. jún. 18. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Gondolom most csak a külsőségekre van kíváncsi: A barátom a szemeimet imádja meg úgy a nézésemet, állítólag a baba arcomat...:) Melleimet és a popsimat...

Általában dicsérni szokott, a hibáimat poénosan kezeli.:)

2010. jún. 18. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:

engem az utóbbi barátom legtöbbször kritizált.a hibáimat sorolta nemtudom miért pedig szerirntem nem vagyok csúnya:S sőtt..sok visszajelzést kapok:S

egyszer kétszer mondta h. jól nézek ki de ennyi:(

2010. jún. 18. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a volt barátaim azt mondták szép vagyok, de volt egy, aki azt mondta, hogy 'távolról tök szép vagy'. Pff... szerencsére hamar véget ért a kapcsolat:D
2010. jún. 18. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondja szép vagyok. De nem hiszem el. Nem neki nem hiszem el, alapból nem hiszem el. :D
2010. jún. 18. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
pedig jobban tennéd ha elhinnéd.... és hogy a kérdésre válaszoljak, hát ja az elején mondták utána meg már azt hallgattam h mennyi hibám van de x y mennyire jól néz ki....
2010. jún. 18. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
A szememet (barna és fekete pöttyök vannak benne), meg az alakomat, a fenekem,a melleimet is(pedig alig van) és mivel jól tudok öltözködni ezért gyakran dicsér, hogy jól nézek ki.Nem mond hibákat,tudja, hogy nem mindig van önbizalmam, és nem akar ártani.
2010. jún. 18. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!